Hårvård

Bästa Ögonbrynstrimmern 2023 » Bäst i test

Inlägget innehåller reklam genom annonslänkar för Lyko.se, Nordicfeel.se & Åhlens.se.

I skönhetsvärlden är det få saker som har blivit lika viktiga som att ha ett par snygga och perfekt formade ögonbryn. I årtionden har man använt sig av den klassiska pincetten, och visst är det fortfarande ett välanvänt verktyg. Utvecklingen för verktyg till ögonbrynen har dock gått framåt och idag är det allt fler som väljer att använda sig av en ögonbrynstrimmer istället.

En ögonbrynstrimmer är en typ av verktyg som du kan använda dig av för att se till att dina ögonbryn får den där perfekta formen som du alltid har drömt om. Verktyget kan också se till att längden på ögonbrynen blir så som du vill ha den. Att skapa en bra form är för de flesta relativt enkelt, men att skapa en perfekt längd är inte lika enkelt. En ögonbrynstrimmer kan ses som ett riktigt precisionsverktyg som är enkelt att använda, gör jobbet snabbt och med ett bra resultat.

7 Bästa Ögonbrynstrimmers

1. Depend Eyebrow Trimmer

Depend Eyebrow Trimmer är en enkel och användarvänlig ögonbrynstrimmer som hjälper dig att få till dina drömögonbryn. Trimmern ser till att oönskade hårstrån försvinner på bara några sekunder och Depend Eyebrow Trimmer kan även användas på andra delar av ansiktet, till exempel om du vill ta bort fjun på överläppen.

Förutom att helt ta bort hår kan du använda dig av Depend Eyebrow Trimmer för att trimma ner längden på brynen. Detta är en utmärkt funktion för den som har buskiga ögonbryn som inte alltid ligger där de ska. Tack vare den nätta storleken är Depend Eyebrow Trimmer enkel att ta med sig i väskan eller på resan.

2. BaByliss Ögonbrynstrimmer E652E

BaByliss Näs-, Öron- & Ögonbrynstrimmer E652E är en allt i allo-trimmer som fungerar lika bra som ögonbrynstrimmer som nästrimmer. BaByliss Näs-, Öron- & Ögonbrynstrimmer E652E hjälper dig att snabbt och säkert ta bort oönskad hårväxt och kommer med flera olika typer av ”huvuden”, så att du själv kan välja om du ska ta bort eller bara trimma ner.

Huvudena är tvättbara för enklare rengöring. I samband med din beställning får du med ett batteri, två distanskammar i olika storlekar och 3 års garanti på din produkt.

3. Flawless Brows Rechargeable

Vill du ha en kraftfull och välfungerande trimmer till dina ögonbryn är det Flawless Brows Rechargeable som du bör titta lite närmare på. Med den hör ögonbrynstrimmern får du ett resultat som är perfekt in i minsta detalj och detta utan att du behöver genomlida någon smärta. Designen är modern, snygg och stilren, vilket gör den enkel att använda sig av.

Till Flawless Brows Rechargeable har man valt att göra utseendet lite extra exklusivt och detta genom att guldplätera huvudet med 18 karats guld. Flawless Brows Rechargeable är dermatologiskt testad och laddningsbar. Du behöver alltså inte använda dig av några batterier.

4. Depend Ögonbrynstrimmer

Är du trött på smärtsam borttagning av ögonbryn, med hjälp av en pincett? Då är du inte ensam, men med Depend Ögonbrynstrimmer är smärta och ojämna ögonbryn ett minne blott. Med den här ögonbrynstrimmern får du en produkt som har mikrofina blad som är tillverkade av rostfritt stål. Trimmern är också hypoallergenic och kan ta bort hår från många olika områden på ansikte och hals.

Du kan till exempel använda Depend Ögonbrynstrimmer som nästrimmer, för armhålor, till bikinilinjen, överläppen eller till halsen. Den lilla och bekväma storleken gör att den med fördel kan tas med på semestern eller resan.

5. Blinc Micro Trimmer

Vill du bli av med oönskat ansiktshår behöver du se till att du har en produkt som är skonsam och effektiv på en och samma gång. Med Blinc Micro Trimmer får du en trimmer som passar lika bra till ögonbrynen som till bikinilinjen eller varför inte använda den som en nästrimmer?

Blinc Micro Trimmer kommer med två olika typer av distanser som du kan använda dig av och som hjälper dig att få exakt den längd på dina ögonbryn som du vill ha. Blinc Micro Trimmer har fått många goda recensioner från tidigare omdömen och är en produkt som är mycket uppskattad.

6. Philips Detail trimmer

Med Philips Detail trimmer kan du se till att din hud är mjuk och hårfri när helst du önskar. Philips är länge kända inom hårvård och skönhetsvård och deras Philips Detail trimmer används flitigt av både män och kvinnor. Produkten hjälper dig att eliminera de allra finaste hårstråna i ansiktet eller på kroppen.

Du kan till exempel använda Philips Detail trimmer som en nästrimmer eller för trimning av skägg. När du beställer Philips Detail trimmer får du med många bra och viktiga tillbehör. Bland annat två olika trimhuvuden, men även en kam och en pincett för att få ett så precist resultat som möjligt.

7. Remington Ögonbrynstrimmer

Vill du se till att dina ögonbryn har den perfekta längden eller vill du kanske ha en nästrimmer som tar bort de där oönskade hårstråna som alltid ger sig tillkänna? Remington Öron-, Ögonbryn- och Nästrimmer är ett komplett kit med allt du behöver för att ta bort hårstrån som befinner sig där de inte ska vara.

Kitet består av en nästrimmer som du kan byta ut huvudet på, ett flertal olika distanser, en sax, pincett och mycket mer. Trimmerhuvudet är roterbart när du ska använda den som nästrimmer eller till öronen. För de känsliga ögonbrynen medföljer vertikala kammar för bästa möjliga resultat.

Vad är en ögonbrynstrimmer?

Innan man köper sig en ögonbrynstrimmer kan det naturligtvis vara bra att veta vad det faktiskt är. Enkelt förklarat kan man säga att det är en maskin som drivs med hjälp av batterier eller med el, och som används för att ta bort eller trimma ner hårväxt. En ögonbrynstrimmer används främst i ansiktet, men idag är många så mångfunktionella att de också kan användas till andra områden, t.ex. till bikinilinjen eller till att förfina skägget lite extra.

Hur trimmern ser ut kan variera väldigt kraftigt, men i de flesta fall består det av en mindre maskin som du enkelt kan hålla i handen. Längst ut på maskinen finns det ett finare vertikalt blad som gör att du kan forma allt från skägg till bryn med precision. Huvudet är i de flesta fall avtagbart, så att du kan byta till distanshuvuden eller andra ”verktyg”.

Hur trimmar jag ögonbrynen bäst?

Att trimma ögonbrynen är lite av en konst, men med hjälp av en bra ögonbrynstrimmer blir det helt klart enklare. Börja med att se till så att ögonbrynstrimmern är ordentligt rengjord och att batterierna fungerar bra. Om batterierna är dåliga finns det risk för att ögonbrynstrimmern blir slö, vilket ger ett sämre resultat.

Även huden eller området som ska trimmas behöver vara ordentligt rengjort. Om du vill forma dina ögonbryn kan du med fördel använda dig av en ögonbrynspenna innan du påbörjar trimningen. På Så vis kan du använda dig av den redan färdigritade formen och använda denna som en mall. De flesta ögonbrynsmaskiner kan dras åt båda hållen, men rekommenderat är att du alltid läser igenom instruktionerna innan du drar igång. Det är nämligen inte helt ovanligt att instruktionerna varierar kraftigt mellan de olika modellerna och tillverkarna.

Obs! Om du vill forma de hårstrån som finns över ditt ögonbryn bör du vara extra försiktig. Gör du en för markant form här finns det risk för ett onaturligt resultat.