Hårvård

Bästa Färginpackningen 2023 » Bäst i test

Inlägget innehåller reklam genom annonslänkar för Lyko.se, Nordicfeel.se & Åhlens.se.

Att använda sig av en färginpackning är mycket bra då det får färgen att hålla längre plus att håret får bra vård på samma gång.

När det kommer till färginpackningar så kan man blanda olika varianter för att uppnå ett särskilt resultat. Detta innebär att alla kan hitta exakt rätt vad gäller färg, även om det kanske inte finns en färginpackning som är exakt rätt färg. Med lite påhittighet och med några goda råd från proffsen så kan man få perfekt färginpackning, det är ingen tvekan om den saken.

Både färginpackning, hårtillskott, schampo, vanliga inpackningar med mera är idag lätta att hitta. Man behöver inte krångla runt med en massa olika, utan det är bara att titta förbi hos exempelvis Lyko, Kicks, Åhléns eller liknande butiker.

1. maria nila Colour Refresh

maria nila Colour Refresh

Maria Nila har riktigt bra färginpackningar i alla tänkbara färger, så det är inte så konstigt att det är just deras Colour Refresh som hamnar högst upp i vår topplista – man får riktigt bra produkt till ett riktigt bra pris. Det finns alltså ingenting att klaga över här.

De färger man kan välja mellan är allt från rosa och turkos till silverblont och svart. Det finns med andra ord något för varje smak i deras utbud och det gillar vi verkligen.

Färgen sitter kvar i upp till mellan 4-10 tvättar och resultatet beror såklart på den färg du har i håret när du gör inpackningen. Ljusa nyanser passar redan ljusa hår medan de mörkare nyanserna passar mörka hår.

2. Revlon Professional Nutri Color Creme

Revlon Professional Nutri Color Creme

Med denna färginpackning får du nytt liv och fräsch hållbar färg i ett. Dessutom är det på det viset att inpackningen vårdar ditt hår på djupet, så även om du har ett slitet hår så kommer denna inpackning att råda bot på problemet 

Det tar bara 3 minuter att använda den och resultatet kommer snabbt. Håret blir silkeslent och starkt plus att färgens intensitet ökar.

3. REF Illuminate Colour Masque Färginpackning

REF Illuminate Colour Masque Färginpackning

Detta är en färginpackning som är kanonbra på att skydda, återuppbygga och stärka ditt hår. Allt detta samtidigt som håret alltså får en mer hållbar färg. Det är såklart en mycket bra blandning och precis som de andra produkterna i vår topplista så rekommenderar vi er att testa denna.

Denna färginpackning innehåller både linfrö- och acaiolja, vilket gör att håret både repareras och blir vackert utslätat. Inte nog med det – ditt hår får även fin glans och på grund av innehållet av B1, B2, B3 + c- och E vitamin blir det en fin balans för färgreflektion.

4. Revlon Nutri Color Creme

Revlon Nutri Color Creme

Detta är en inpackning med färgpigment som kommer i massor av olika härliga färger! Resultatet? Intensiva färger som man bara inte kan värja sig mot! Vare sig du vill ha en lite rolig färg, eller om det är på det viset att du vill ha roliga pasteller så finns det en färg för varje smak i denna kollektion.

Håret får inte bara massor av färg, utan det är också så att ditt hår blir både glansigt och välmående. Det är också en mycket snabbverkande produkt då du endast behöver ha i inpackningen i 3 minuter.

5. Evo Fabuloso Tube Color Treatment

Evo Fabuloso Tube Color Treatment

Detta är ett färgtreatment som finns i ett flertal olika nyanser. Det finns nyanser som passar allt från blonda hår som vill bli av med gula toner till brunfärgade hår som vill ha lite extra studs i färgen.

Inpackningen ger inte bara färg, utan det är också på det viset att den tar bort frizz, ger massor av fukt och glans.

Precis som ovan produkt så är detta en snabbinpackning som endast behöver vara i håret i 3 minuter.

6. Four Reasons Color Mask Toning Treatment

Four Reasons Color Mask Toning Treatment

Med denna färginpackning får du en återuppbyggande produkt som är bra för håret samtidigt som det ger fin toning. Du kan välja mellan många olika nyanser så att just du kan hitta rätt. Det går bra att mixa och blanda färgerna så att du får fram en exakt nyans just för din smak.

Färginpackningen reparerar håret och ger fin glans – håret får nytt liv efter endast en användning och det är ofta man kan känna att ett färgat hår kan behöva en liten skjuts på vägen.

Denna produkt är 100 % vegansk och den kan vara i håret mellan 2-10 minuter.

7. Moroccanoil Color Depositing Mask

Moroccanoil Color Depositing Mask

Med denna färginpackning kan du välja den nyans som passar just dig allra bäst och färgen från denna inpackning blir uppfräschad och förbättrad på ett kick. Det finns många olika nyanser att välja mellan, så det är inte svårt att hitta rätt.

Inte nog med att du får fin färg av denna färginpackning, det är också på det viset att inpackningen är djupverkande och extremt näringsrik. Detta gör så att håret får en massa lyster samtidigt som håret repareras och vårdas med ny fin färg.

8. Treat My Color Color Masque

Treat My Color Color Masque

Med denna färginpackning får du skydd och näring till håret. Det är även på det viset att den förbättrar både naturlig och kosmetisk hårfärg. Detta är kanonbra för er som inte vill färga håret, utan bara vill testa er fram lite bland olika färger.

Ingredienserna består bland annat av honung, granatäpple, aloe vera och sheasmör, så det är inte direkt förvånande att detta är en inpackning som är bra för håret.

Vilken färginpackning är bäst enligt oss?

Maria Nila Färginpackning

Vi anser att färginpackningarna från Maria Nila är de bästa på grund av att de dels finns i så många olika nyanser och att de dels är så bra på att fräscha upp håret på ett enkelt sätt. Det är bra att de tillfälliga pigmenten tvättas ur successivt då det gör att man kan tvätta ut färgen snabbare om man skulle bli missnöjd.

Vi gillar också att det är på det viset att dessa färginpackningar fräschar upp håret och både vårdar och gör så att slitet och trist hår får mer liv och glans.

Hur vi testat färginpackningarna

Vi som har testat dessa färginpackningar är 20 personer och vi gjorde som så att vi endast testade på naturligt ofärgat hår av bra kvalitet. Vissa av oss som brukar vara med i testerna var därför inte med denna gång, utan istället bad vi några bekanta att ta plats och hjälpa oss.

Vi var minst två personer som testade varje färg och efter att vi färgat håret så antecknade vi våra upplevelser. Det var inga konstigheter alls, utan det var bara att följa anvisningarna på förpackningen.