Hårvård

Bästa Värmespolarna 2023 » Bäst i test

Inlägget innehåller reklam genom annonslänkar för Lyko.se, Nordicfeel.se & Åhlens.se.

Vill du se till att få snygga lockar som håller riktigt länge? Är du kanske en av många som lockar håret till perfektion innan du ska ut med kompisarna, men anländer till klubben med spikraka tåtar? Att få till ett par hållbara lockar är inte alltid det lättaste, men genom att välja bort locktänger och istället satsa på värmespolar kan resultatet bli bättre.

Värmespolar var som mest populära under 70-talet och var och varannan människa använde sig av dem för att få snygga lockar, oavsett om man hade långt eller kort hår. Med hjälp av värmespolar får du ett effektivt och enkelt sätt att skapa nya spännande frisyrer och detta utan att behöva slita på håret alldeles för mycket. Visst kräver värmespolar att du har lite mer framförhållning, men resultatet kommer att hålla betydligt längre än med andra typer av värmeverktyg.

5 Bästa Värmespolar

1. Babyliss Värmespolar Thermo-Ceramic Rollers

Babyliss Värmespolar Thermo-Ceramic Rollers hamnar på första plats i vår jämförelse av bästa värmespolar. Babyliss Värmespolar Thermo-Ceramic Rollers består av ett par mjuka och behagliga spolar som skapar fantastiska lockar som håller länge.

I paketet får du med hela 20 stycken spolar i varierande storlek. Du får även med hårnålar och klämmor för att det ska vara enklare att styla så som du själv vill. Välj mellan en temperatur på 90-140 grader. Babyliss Värmespolar Thermo-Ceramic Rollers är tillverkad av keramiska plattor.

2. Remington Remington PRO-luxe Rollers

Remington PRO-luxe Rollers ger dig vackra och hållbara lockar, utan att orsaka onödigt slitage. Kitet består av 20 stycken spolar som har en len yta för att inte slita på håret samt förbättrade klämmor, vilket gör det enklare för dig att sätta upp spolarna i håret.

Med en dual heating teknologi kan du se till att spolarna uppnår en maximal värme på endast 90 sekunder. Att locka håret har således aldrig varit enklare. Den kompakta designen gör att spolarna kan förvaras snyggt och med indikatorlampan ser du när de är redo att användas.

3. Remington Fast Curls Värmespolar

Remington Fast Curls Värmespolar värms upp på bara några sekunder och ger ett resultat som håller länge. Med Remington Fast Curls Värmespolar kan du få lockar som ser naturliga ut, samtidigt som du kan få ett mer dock-likt resultat om du så önskar. I samband med köp får du med clips som du kan använda dig av för att se till så att håret sitter ordentligt fast på spolen.

På så sätt kan du fortsätta att rulla upp håret, utan att behöva oroa dig för att de andra ska ramla ner. Genom en ordentlig vaxkärna kan värmen hålla sig längre och jonfunktionen ser till att minimera frizz.

4. Remington Ionic Värmespolar

Remington är kända för sina fantastiska produkter för hår och därför ser vi till att ta med ytterligare ett kit med värmespolar från tillverkaren. Med Remington Ionic Värmespolar får du ett par högkvalitativa värmespolar som är tillverkade med joner för att ge ett silkeslent resultat med hållbara lockar och mycket volym.

Remington Ionic Värmespolar passar bra för den som vill kunna rulla spolarna hela vägen upp till rötterna för att få den där riktiga Hollywoodlooken. Remington Ionic Värmespolar består av fyra små och tio spolar i mellan storlek. I setet finns det även sex stycken riktigt stora spolar som kan ta upp mycket hår.

5. Remington Jumbo Värmespolar

Vill du kunna skapa riktigt stora lockar och ett hårsvall som bara kan liknas med änglarnas på Victorias Secrets Fashion show? Då ska du utan tvekan testa på Remington Jumbo Värmespolar. Med dessa jumbostora värmespolar kan du enkelt få plats med mycket hår på varje spole och på så sätt locka hela håret på bara ett litet kick.

Dessa spolar är fyllda med ett vax som säkerställer att värmen håller i sig så länge som möjligt för att lockarna ska kunna sätta sig. Perfekt för festen med andra ord.

Vad är värmespolar?

Enkelt förklarat kan man säga att värmespolar är en typ av cylinderformad rulle som du använder dig av för att få lockar i håret. Det finns spolar som inte tillför någon egen värme och där du behöver använda dig av en fön för att lockarna ska få stadga. Väljer du däremot värmespolar är det en annan femma.

En värmespole är en spole som redan kommer upphettad, vilket betyder att du inte behöver göra så mycket mer än att vira upp dessa i håret och låta dem sitta. Spolarna kan vara både små och stora, långa och korta. Storleken och modellen är avgörande för vilken typ av lockar som du kommer att få.

Varför ska jag använda värmespolar?

Värmespolar är ett riktigt bra sätt för dig att få lockar i håret som håller längre. Produkten lämpar sig bäst för dig som inte vill använda dig av värmeverktyg som kan skada och orsaka slitage på håret, men som ändå vill kunna styla mellan olika frisyrer på ett enkelt sätt.

Många som har testat spolar med värme menar att resultatet är mycket mer hållbart än om man hade använt sig av en plattång eller locktång för att skapa volym. Om du har svårt att få frisyren att hålla kan alltså värmespolar vara ett bra val.

Hur lockar jag håret med spolar?

Att locka håret med hjälp av värmespolar är väldigt enkelt. Börja med att se till att ditt hår är rent och att det är fritt från tovor och knutar. Vissa värmespolar kan användas i fuktigt hår, men i de flesta fall är det torrt hår som gäller för att spolarna ska kunna hålla värmen så länge som möjligt. Börja med att sortera in håret i mindre sektioner.

Ta därefter en spole och rulla upp en hårslinga på denna. Slingan bör inte vara för tjock för att värmen ska kunna fördela sig jämnt och nå till varje hårstrå. Vill du bara ha lockar i längderna så rullar du inte spolen hela vägen upp till hårrötterna.

Vilka värmespolar är bäst i test?

Vilka värmespolar som är bäst beror på vad det är för resultat som du vill ha. Vi rekommenderar att du testar Babyliss Värmespolar Thermo-Ceramic Rollers om du vill ha en produkt som verkligen kommer att få ditt hår att se snyggt ut. Babyliss Värmespolar Thermo-Ceramic Rollers kommer med spolar i flera olika storlekar så att du kan variera din look.