Hårvård

Bästa Leave-in Conditioner & Balsam 2024 » Bäst i test

Inlägget innehåller reklam genom annonslänkar för Lyko.se, Nordicfeel.se & Åhlens.se.

Leave-in balsam, sprayer och krämer appliceras vanligtvis efter schamponering, vanligtvis på handdukstorkat hår innan styling. De kan hjälpa till med att ge extra fukt och frigöra håret, vilket kan göra stylingen enklare och betydligt snyggare. Här följer några av de absolut bästa produkterna som du kan finna på marknaden idag:

1. L’ANZA Healing Moisture Leave In Conditioner

Denna lätta formel avlägsnar håret direkt. Healing Moisture Noni Fruit Detangles från L’Anza förbättrar kamningen och ger optimal hydrering utan tyngd. Lämnar håret otroligt mjukt, hanterbart och med en förnyad glans.

L´Anza Healing Moisture Noni Fruit Detangler innehåller djupa penetrerande fuktgivare och naturliga polynesiska extrakt för att omedelbart läka, hydrera och avlägsna. Det har också UVA-, B- och C-skydd för att förhindra solskador.

2. Sachajuan Leave In Conditioner

Ett genialiskt oljefritt volymschampo som kan göra halm till guld. Detta otroligt lätta balsam använder den ’bästa i klassen’ gruppering av marina alger och mineralextrakt som Sachajuan kallade deras Ocean Silk Technology för att återfukta, mjuka upp och stärka ditt hår hela dagen.

Denna viktlösa spray-in-formel är designad för tunnare hårtyper och får ditt hår att se ut som de gör på sociala medier – glansigt och silkeslent. Flaskan varar minst 4 månader.

3. Olaplex No6 Bond Smoother

Med sitt eleganta, minimalistiska utseende innehåller denna lysande flaska magi. Så mycket mer än en hårbehandling är OLAPLEXs fyrstegsritual ett system som permanent bygger om de skadade disulfidbindningarna i ditt hår – som äventyras på grund av färg, värmestyling och vardagligt slitage.

Denna koncentrerade leave-in-behandling är ett utmärkt komplement till alla hårvårdsrutiner och är ett måste för dig med blekt, färgat eller kemiskt behandlat hår. Så mycket en hårstylingprodukt som det är en intensiv hårbehandling, den hjälper också till att stärka och återfukta och påskyndar dessutom torkningstiden.

4. Maria Nila Structure Repair Leave-in Cream

Detta volymschampo med alger som reparerar och bygger om skadat hår. Produkten ger fukt, näring, tätar delade ändar och skyddar håret från värme om du använder en hårtork eller plattång. Color Guard Complex bevarar färgen genom att skydda håret från UV-strålning och fria radikaler.

Hur man använder produkten: Applicera på handdukstorkat hår innan du torkar håret med en blåstork eller med plattpng. Skölj inte. För starkt och hälsosamt hår, använd mask med schampo, balsam och leave-in kräm från Structure Repair-serien. Alla produkter kan användas dagligen.

5. Redken All Soft Mega Leave-In

Redken All Soft Mega Hydramelt ger näring och förbättrar hanterbarheten för torrt, medium till tjockt hår. Denna hårbehandling ger ökad kontroll, underlättar hårtorkning och lämnar håret med en mjuk och blank yta. All Soft Mega Hydramelt infunderas med ett superfood näringskomplex av kaktusextrakt, aloe vera och Sacha Inchi Oil för att återfukta, stärka och låsa fukt hela dagen.

Fördelar:
• Leave-in hårbehandlingen för väldigt torrt hår
• Fukter, stärker och låser in fukt
• Ger håret mjukhet och glans
• Förbättrar hanterbarheten
• Inkluderar kaktusextrakt, aloe vera och Sacha Inchi Oil

6. Grazette of Sweden XL Concept

En reparerande produkt som innehåller många hälsosamma och populära ingredienser, som till exempel keratin. Med dess rika ingredienslista så hjälper GRazette of Sweden XL ditt hår att skina hela dagen.

Keratin är protein som redan finns i vårt hår, genom att öka mängden av denna protein så kan håret hålla sig längre och slits inte ut lika fort.

7. Uniq One All In One Hair Treatment

Uniq One Hair Treatment är en mask som gör ditt hår glänsande och ser superhälsosamt ut.

De största fördelarna med Uniq 1 är:
• Glans- och frisskontroll: glöm frisset
• Underlättar torkning och användning av plattång.
• Termiskt skydd: speciellt för dem som använder hårtork mycket
• Mjukhet och silkeslenhet.
• Färgskydd med UV- och UVB-filter: väldigt viktigt, särskilt på sommaren.
• Överraskande avtagande effekt.

Uniq One är den första masken på marknaden som man kan använda utan att skölja. Den är lämplig för alla typer av hår. Denna Uniq 1 All In One Hair Treatment-mask är perfekt för att reparera hår som skadats av värme från plattång och hårtork, av solen och stranden och av mycket frekventa färgämnen. Den kan användas på både vått och torrt hår för enkel styling.

8. Milk Shake Incredible Milk Leave-in Spray

Milkshake Incredible Milk är ett innovativt volymschampo som avlägsnar, reparerar och mjukgör alla hårtyper. Incredible Milk är den enda stylinsgprodukten du behöver för friskt, glamoröst hår, som berikar håret med en närande blandning av fruktextrakt inklusive hallon, mango och papaya som fungerar harmoniskt med Muru Muru utsädessmör och mjölkproteiner för att förbättra hårets fuktretention.

Incredible Milk är lämplig för alla hårtyper och har många omedelbart igenkännbara fördelar, inklusive exceptionella reparations- och glansegenskaper samtidigt som håret blir jämnt och skyddar mot UV- och värmestylningsskador.

9. Antonio Axu Anti Frizz Leave in Cream

Antonio Axu Anti-Frizz leave-in-kräm är en produkt som ger envist hår en dos essentiell fuktighet för perfekta, jämna lockar. Den uppfriskande anti-friss-formeln kompletterar alla hårtyper. Detta volymschampo reparerar och ger starkt och slätt hår utan att tyngda det. Denna lätta kräm är tätt packad med mjukgörande silkesaminosyror och närande abscessolja som ger en silkeslen och blank yta.

Den rekommenderas för alla hårtyper och även färgat hår. När du väl har tvättat håret med något schampo och balsam, massera denna lyxiga kräm i hårets ändar och låt den torka. Den kan också användas på torrt hår i små mängder för att bekämpa slitning på hårtoppar.

10. Noughty Intensive Care Leave-in Conditioner

Rädda torrt, krusigt och skadat hår med detta 97% naturliga leave-in balsam. Detta intelligenta volymschampo, som innehåller sött mandelextrakt och arganolja, jämnar ut hårets fuktnivå för att skydda håret och lämnar det starkare under en väldigt lång tid.

Applicera på torkat hår efter att både shampoo och balsam använts. Placera en liten mängd i handflatan och gnugga händerna för att sprida balsamet jämnt. Börja i mitten av ändarna, kamma igenom försiktigt och långsamt. Undvik rötterna och använd sparsamt.

11. Wella System Professional SP Volumize Leave-In Conditioner

Wella Professionals SP Volumize volymschampo erbjuder viktlös konditionering, vilket stabiliserar håret inifrån. Denna produkt ger håret mer volym och styrka. Det innovativa komplexet med trippeleffekt ger styrka och motståndskraft inifrån, stabiliserar håret och täcker håret med ett effektivt skydd för en ojämförlig volym.

12. L’Oréal Professionnel Serie Expert Pro Longer Leave-In Renewing Cream

Driven av den exklusiva, patenterade förtjockningsteknologin, Filler-A100 + aminosyra, Serie Expert Pro Longer Renewing Cream for Lengths & Ends ger en lätt konsistens till långt hår som lider av tunnade ändar, vilket hjälper till att förnya fibern direkt och samtidigt skydda håret från uppvärmning.

Detta volymschampo tränger igenom fiberkärnan och förtjockas, och omedelbart återställer håret till sitt naturliga och hälsosamma tillstånd. Endast L’Oréal Professionnel äger den patenterade FILLER-A100-molekylen. Aminosyra stärker och förnyar längder.

Vad är Leave-in Balsam & Conditioner?

Ett Leave-in balsam är en hårvårdsprodukt som ska appliceras på nytvättat hår innan det stylas. Till skillnad från en vanlig balsam, så behåller man detta balsam i håret tills nästa tvätt.

Ett leave-in balsam behåller varje hårtråd för att återställa fukt och mjukhet och förbereder ditt hår för styling. Alla typer av hår kan dra nytta av att använda leave-in konditioneringsbehandlingar men de bästa kandidaterna är personer med torrt, krusigt och överbehandlat hår.

Varför ska jag använda Leave-in Balsam & Conditioner?

För mycket exponering för solen och frekvent simning i klorerade pooler kan torka ut håret och orsaka färgblekning, dött hår och delade ändar. En generös applicering av en leave-in balsam före sol och bad kommer att hindra ljus och salt från att skada håret.

Extrem temperatursförändringar kan skada keratinet och lämna håret grovt och torrt. Leave-in balsam täcker varje tråd för att skydda håret från kall, varm och torr luft.

Vilket Leave-in Balsam & Conditioner är bäst i test?

L’ANZA Healing Moisture Leave-In Conditioner har visat fantastiska resultat med sina rika och naturliga ingredienslista. Produkten räcker väldigt länge och säljs till ett väldigt bra pris för den kvalité som finns i flaskan.