Smink

Isadora Ögonbrynspenna 2024 » Bäst i test

Inlägget innehåller reklam genom annonslänkar för Lyko.se, Nordicfeel.se & Åhlens.se.

Isadora har massor av kul produkter inom både ögonbryn och inom smink i allmänhet. När det kommer till schyssta bryn är det inte bara märken som Anastasia som imponerar. Även billigare varianter, som Isadora eller andra märken, gör bra ifrån sig inom detta segment.

Idag är ögonbrynspennor otroligt proffsiga, så man kan räkna med att man kommer att få ett riktigt bra resultat. Tänk på att välja rätt nyans bara, det är oftast där det kan få fel. Isadora har ett flertal olika ögonbrynspennor i många olika nyanser. Allt för att alla ska kunna hitta rätt.

Vilken ögonbrynspenna från vilket märke som blir just din favorit är upp till dig, men vi kan rekommendera alla de fem varianter från Isadora som är med i detta test. Det är bara att testa dig fram tills du hittar rätt.

1. Isadora Ögonbrynspenna Brow Marker

Isadora Ögonbrynspenna Brow Marker

Denna flytande ögonbrynspenna har en speciell applikator som till och med är patenterad. Det ser vi inte varje dag, så det är såklart spännande. Det är också så att denna penna sticker ut på grund av att den har extra lång hållbarhet (upp till 24 timmar).

Du kan enkelt definiera, kamma, fylla i och färga dina bryn med denna ögonbrynspenna och den är helt kladdfri. Trots att den sitter bra så är den mycket lätt att ta bort. Det är bara att använda varmt vatten så försvinner den.

En annan sak som gör att denna ögonbrynspenna sticker ut lite extra är att den är fuktgivande. Välj ut den färg som passar just dig allra bäst och applicera sedan på rena bryn.

2. Brow Powder Pen

Brow Powder Pen

Denna härliga ögonbrynspenna är puderbaserad och den ger en underbart matt och pudrig finish som man inte hittar överallt. Det är alltid kul med ögonbrynspennor som har det där lilla extra och det tycker vi att denna penna har.

Den sköter om allt man vill ha ut av en ögonbrynspenna då den både definierar, formar och fyller i. Den sitter dessutom länge och är rikt pigmenterad. Många pluspoäng för denna produkt, med andra ord.

Den har en borste i ena änden så att man kan styla sina ögonbryn på ett snyggt sätt.

3. Precision Brow Pen

Precision Brow Pen

Här har vi en mycket prisvärd ögonbrynspenna som är extra tunn. Detta är för att den ska ge en så precis och kintursäker ifyllnad av ögonbrynen som möjligt. Det är det perfekta verktyget för dig som vill ha fina och tunna linjer som ser ut som naturliga hårstrån.

Om du vill ha rejält markerade ögonbryn är det kanske bättre att välja ett annat alternativ, men vill du ha en naturlig stil så passar denna penna perfekt. Den är också det perfekta valet för dig som har glesa och/eller sönderplockade ögonbryn.

Man behöver ingen vässare då den har en smidig twist-up funktion. Det är alltid ett stort plus, tycker vi. Det är betydligt bättre med denna typ av pennor än den sorten som kräver att man vässar dem.

4. Sculpting Brow Pen

Sculpting Brow Pen

Med denna ögonbrynspenna får du bra resultat vare sig du vill åt bred eller tunn skulptering av dina ögonbryn. Dess snedställda triangelformade applikator topp gör det möjligt att fixa till vilken stil på brynen som helst.

Det är mycket enkelt att använda denna penna och då den har en borste i ena änden så kan man borsta igenom brynen snabbt och smidigt efter och före man applicerar pennan. Resultatet blir en jämn och fin finish och det är lika lätt att få brynen att se naturliga ut som att ge dem en bred lite mer dramatisk linje.

5. IsaDora Eyebrow Pen Waterproof

IsaDora Eyebrow Pen Waterproof

Denna ögonbrynspenna har en vaxbaserad formula och ger en naturlig och matt finish. Det bästa sättet att använda den är att dra små korta linjer med pennan och sedan ska du naturligtvis även komma ihåg att använda den medföljande borsten.

Det är mycket enkelt att applicera med denna produkt och att den är vattenfast är ett stort plus. Du behöver en vässare till denna, så gillar du den här typen av ögonbrynspennor (som kan bli riktigt vassa och därmed ge skarpa linjer) så är detta ett bra val.

Sammanfattning

Det finns en ögonbrynspenna från Isadora för varje smak, så det är bara att välja ut den som du tycker passar just dig bäst. Då det är ett väldigt prisvänligt märke så kan man testa flera stycken utan att det blir stora hål i plånboken.