Smink

Bästa Ögonbrynsborsten 2023 » Bäst i test

Inlägget innehåller reklam genom annonslänkar för Lyko.se, Nordicfeel.se & Åhlens.se.

Med en ögonbrynsborste kan du enkelt och smidigt forma dina ögonbryn exakt så som du vill ha dem. Det bästa är att man kan hitta denna typ av sminkborste till mycket hög kvalitet och till bra pris. Man får med andra ord allt i ett. Detta är allmänt gällande när det kommer till mindre sminkborstar.

Olika ögonbrynsborstar ser olika ut, så det finns lite av varje att välja mellan. Det vanliga är att en ögonbrynsborste har en spetsig topp. Den är särskilt framtagen för att ge både volym och färg till ögonbrynen. Det brukar även vara så att man får med en liten kam som lämpar sig för just ögonbrynens små strån.

Då vi alla har olika ögonbryn och olika önskningar gällande vad för typ av resultat vi vill åt är det bra att det finns mycket att välja mellan – det gör att alla kan hitta en ögonbrynsborste som passar en perfekt.

1. Laura Mercier Ögonbrynsborste Sketch & Intensify

Här har vi en mycket spännande ögonbrynsborste som är till för att användas tillsammans med Laura Mercier Sketch & Intensify Pomade and Powder Brow Duo. Den är designad på ett sätt som gör att det blir lättare för dig att använda just denna produkt, men den funkar även med andra ögonbrynsprodukter.

Du använder den vinklade spetsen för att fylla i önskad form med pomadan. Därefter använder du dig av andra sidan på borsten för att applicera skuggan. Här väljer du såklart själv hur mycket intensitet du vill ha.

2. The Body Shop Brush Duo Eyebrow

Denna ögonbrynsborste är ett bra val för dig som vill ha Fairtrade-produkter bland dina sminkprodukter och vem vill inte ha det? Vi gillar denna borste då den är vegansk och 100 % cruelty-free, men vi gillar även de resultat man får när man använder den.

Med denna ögonbrynsborste får du en dubbelsidig variant där ena sidan används till att forma ögonbrynen medan den andra sidan används för att applicera ögonbrynsprodukter. Denna borste passar perfekt tillsammans med The Body Shop Brow & Liner Kit, men den kan även användas tillsammans med andra produkter.

3. Diors dubbelsidiga ögonbrynsborste N° 25

Med denna ögonbrynsborste får du en riktig lyxlirare som gör att det blir enkelt att fixa ögonbrynen. Den är det perfekta verktyget både för att fylla i, styla och definiera ögonbrynen.

Med ena spetsen får du en klassisk platt pensel med vinklad spets. Denna spets använder du för att fylla i och definiera dina ögonbryn medan den andra spetsen används för att styla både dina bryn och dina fransar. Detta är ett bra val för dig som vill ha ordentlig precision när det kommer till just ögonbrynen.

4. bareMinerals Brow Master Brush

bareMinerals har skapat en klassiker med denna ögonbrynsborste då den är dubbelsidig med en borste i ena änden och en pensel i andra änden. Den är med andra ord multifunktionell, så oavsett vad för typ av look och stil du är ute efter så kan du fixa till den med hjälp av denna ögonbrynsborste.

Den är snygg och dessutom är den av bra kvalitet. Det är helt enkelt en ögonbrynsborste som passar alla som vill ha fylliga ögonbryn med snygg kontur. Du kan räkna med att den kommer att hänga med ett tag då den är så högkvalitativ.

5. Depend Eyebrow Pencil Slim & Thin

Detta är en mycket prisvänlig ögonbrynsborste som ger en mycket snygg ögonbrynskontur. Den har en spets på 1,5 mm, vilket gör att detta är det perfekta valet för dig som gillar att vara extremt precis med dina ögonbryn.

Du kan enkelt få till enskilda hårstrån med borsten och den är också perfekt för dig som vill ha riktigt skarp kontur. Vi gillar att den är lätt att hantera då det innebär att den passar både nybörjare och mer vana personer.

6. Shiseido Brow InkTrio

Med denna borste får du ett 3-i-1-verktyg som gör att du smidigt kan fixa till perfekta ögonbryn. Med en penna och pulverstrukturer blir ögonbrynen jättefina och den kommer i fyra olika nyanser.

I ena änden finns en automatisk supersmal streckpenna. Den gör att det är enkelt att efterlikna äkta hårstrån. Har du behov av att fylla i dina bryn är detta med andra ord rätt val för dig.

I mitten finns ett brynpuder som formar och fyller i medan andra änden av pennan har en praktisk och bra borste för att du ska kunna styla brynen på ett snyggt sätt.

7. Blinc Eyebrow Pencil

Här har vi en härlig ögonbrynsborste som har en mycket bra borste i ena änden och en smal penna i andra änden. Då det är en mikropenna så är det väldigt lätt att få till även de minsta hårstråna.

Pennan ger dig optimal kontroll för att definiera och fylla i medan borsten i andra änden hjälper dig att styla dina ögonbryn precis hur du vill.

Vad är en ögonbrynsborste?

En ögonbrynsborste är en lite borste som används för att applicera ögonbrynsprodukter, eller för att kamma/borsta till naturliga ögonbryn. Då en ögonbrynsborste är liten så är den anpassad för att ge tunna, raka och jämna linjer när man använder den.

Ofta är en ögonbrynsborste vinklad. Det gör att det blir lättare att få ett snyggt resultat vad gäller just ögonbrynen. En ögonbrynsborste definierar dina ögonbryn på ett mycket snyggt sätt om du väljer en som passar just dig och dina ögonbryn.

Hur använder man ögonbrynsborsten?

Om det är en sådan ögonbrynsborste som har en kam i ena änden så använder du den änden till att borsta dina ögonbryn. Den andra änden, som oftast är en snedskuren borste/pensel använder du för applicering av ögonbrynsprodukter.

Borsten är även bra att använda för att borsta igenom brynen efter applicering av ögonbrynsfärg av ett eller annat slag. Det är, som nämnt ovan, väldigt olika vad vi vill ha för typ av look när det kommer till ögonbryn, men med en bra ögonbrynsborste kan man alltid vara säker på att det blir så som man vill ha det.