Smink

Depend Ögonbrynspenna 2023 » Bäst i test

Inlägget innehåller reklam genom annonslänkar för Lyko.se, Nordicfeel.se & Åhlens.se.

Med en ögonbrynspenna kan du forma, fylla ut och definiera dina ögonbryn. Ju bättre kvalitet det är på pennan, desto bättre, snabbare och snyggare resultat får du. 

Det är mycket som ska stämma när man väljer ögonbrynspenna. Det ska vara rätt nyans som ser naturlig ut, det ska vara rätt textur så att det inte blir för hårt eller för mjukt resultat och så vidare. Kolla in våra favoriter och hitta din nya favorit.

1. Depend Perfect Eye Eyebrow Pencil Slim & Thin

Depend Perfect Eye Eyebrow Pencil Slim & Thin

Depend Perfect Eye Eyebrow Pencil Slim & Thin har en spets på 1,5 mm och det är alldeles perfekt för att du ska kunna forma dina bryn på ett fint sätt. Det är varken för brett eller för smalt, utan det blir perfekt för snygga bryn.

Den har en ögonbrynsborste i ena änden och detta tycker vi är positivt. Det är lite som med puder som har en spegel i dosan, det känns helt enkelt lite mer genomtänkt och lyxigt.

Vare sig du vill använda denna ögonbrynspenna för att skapa ordentligt skarpa ögonbrynskonturer, eller om du vill använda den till att fylla i och skapa enskilda hårstrån, så blir resultatet fint.

2. Depend Ögonbrynspenna Eyebrow Pencil Triagular

Depend Ögonbrynspenna Eyebrow Pencil Triagular

Detta är en ögonbrynspenna med en speciell design där spetsen möjliggör både smala och breda linjer. Du ka också lätt skugga större områden och på så vis definiera dina ögonbryn på ett snyggt sätt.

Den är vattenfast och sitter mycket bra på huden. Du behöver alltså inte vara orolig över att det försvinner under dagen. Vi gillar att den kommer med en ögonbrynsborste då det alltid är ett plus i vår bok.

Dessutom är det mycket enkelt att applicera denna penna, vilket gör att även nybörjaren kan använda den utan svårigheter.

3. Eyebrow Duo Styler Wax & Concealer

Depend Perfect Eye Eyebrow Pencil Slim & Thin

Här har vi en riktigt bra produkt som är lätt att placera i en topplista! Den är bra på ett flertal olika sätt då den både har en vaxpenna och en concealer. Detta är för att du ska kunna både definiera brynen och fixera dem i ett nafs.

Det blir väldigt fint resultat, eftersom det också blir en highlight-effekt av denna produkt. Vill du ha snygga ögonbryn är detta definitivt ett bra val av ögonbrynspenna, så mycket är säkert!

Sammanfattning

Med en ögonbrynspenna fixar du enkelt fina bryn, men det gäller att hitta en variant som passar ens egna behov. Det är inte bara att välja en vilken som helst, utan det är stora skillnader mellan olika varianter. 

Det finns många bra märken idag som har ett bra utbud av ögonbrynsprodukter i allmänhet och ögonbrynspennor i synnerhet, Förutom Depend hittar du också bra produkter hos exempelvis Nyx, MAC och Anastasia. 

Beroende av vad det är för färg och effekt du är ute efter så är det mer eller mindre lätt att hitta rätt i det stora utbudet. Om du behöver ha en som har en specifik färg för att matcha ett blont eller rött hår så är det ofta ganska svårt. Om du behöver en penna som matchar ett svart hår är det dock betydligt enklare. 

Tycker du att det är svårt att få in knycket med en ögonbrynspenna? Ingen fara, det kommer naturligt av sig själv efter att man har testat några gånger. Att tänka på att inte trycka för hårt är viktigt då det inte ger snygga bryn. Det är bättre att vara mjuk på handen och måla flera streck istället för att trycka dit ett hårt streck efter det andra. 

Det här med att ha rätt färg på ögonbrynspennan är väldigt viktigt. Om du exempelvis färgar håret så kan det vara så att du kanske behöver byta din ögonbrynspenna mot en i en annan färg. 

Känner du att du vill öka på dina bryn med lite starkare färg, eller känner du att du vill ha dem lite mindre starka i färgen? Då är det bara att testa en ny färg. Tänk dock på att, som nämn ovan, hålla dig inom rimliga gränser så att det ser naturligt ut. Det är fint med målade ögonbryn som alla tror är naturliga. 

Välj den som har din nyans och som dessutom har en konsistens som du gillar. Alla kan nämligen få perfekta ögonbryn med rätt hjälpmedel.