Smink

9 Bästa Brun utan sol för Ansiktet 2024 » Bäst i test

Brun utan sol, eller BUS som det också kallas, är en typ av produkt som ger dig en solkysst hudton när du behöver det som bäst. Det är ett bra alternativ till solarium och spraytan då du kan göra det hemma själv och då du kan välja ton efter hur du vill ha det.

Det finns ett stort utbud av den här typen av produkter idag, så vad du än vill ha för brun utan sol så kan du hitta en bra variant i det stora utbudet. Det finns något för alla smaker.

1. Clarins Radiance-Plus Brun utan sol för ansiktet

Detta är en brun utan sol för ansiktet. Det finns även en matchande produkt som är för kroppen, om man vill ha både och. Resultatet blir en jämn fin färg som ger det där lilla extra som man behöver när man känner sig lite trött, blek och glåmig.

Det är mycket enkelt att få denna produkt att bli jämn och fin då man enkelt kan blanda ett par droppar i sin kräm. Denna produkt är till för att blandas med dagkräm eller med nattkräm, så den ska inte användas ensam.

Du ska blanda tre droppar av denna produkt tills du har fått den färg du vill ha. Därefter är det två droppar dagligen som gäller. Det är bara att mixa den med din kräm i handflatan och sedan applicera från ansiktets mitt och mot öronen.

2. L’Oréal Paris Fluid Self-Tanning Milk

Denna härlighet gillar vi särskilt mycket för att den kommer i en läcker guldfärgad flaska med en ceriserosa pump. Vi gillar pumpflaskor väldigt mycket oavsett vad för typ av hudvårdsprodukt det handlar om och i just detta fall är det extra bra då man kan portionera ut krämen på ett smidigt sätt.

Du får fin lyster samtidigt som huden återfuktas. Den är enkel att applicera på huden och du använder den dagligen tills dess att du har uppnått önskat resultat. Efter att detta  är gjort är det bara att fortsätta att applicera den mellan två till tre gånger i månaden.

3. Ida Warg Self-Tanning Face Lotion

Med Ida Warg Self-Tanning Face Lotion får du snabbt ett vackert solkysst resultat. Det tar bara några timmar innan du ser resultat. Dessutom är detta en återfuktande produkt som ger fukt i hela 48 timmar.

 Den är 100 % vegansk och den aktiva ingrediensen är DHA, vilket är naturligt socker. Att detta är en produkt som är särskilt framtagen för att passa huden i ansiktet gör att den ger extraordinärt bra resultat.

4. Clinique Self Sun Face Bronzing Gel Tin

Clinique har gjort ett smart val genom att ha både en brun utan sol i gelform och en i krämform. Denna är för er som gillar gel bättre än kräm och den ger en vacker färg som inte blir för mycket av det goda. Den är perfekt för dig som vill åt subtil färg och glöd.

Du kan använda den ensam, eller så kan du blanda den med din foundation. Den är testad av hudläkare och den är fri från olja.

5. Biotherm Aqua-Gelée Autobronzante Brun utan sol Serum

Detta är en underbar brun utan sol som kommer i en lätt och fräsch serumformula och som har en to-die-for design. Man känner sig fräsch med läcker bränna och glow i huden bara man tittar på förpackningen. Det bästa är att den också ger ett önskat resultat, så man får både snygg design och bra kvalitet i ett.

Den återfuktar fint och omedelbart och de vackra pärlemorspartiklarna fångar ljuset fint och både färg och lyster är total perfektion.

6. Nuxe Sun Silky Self Face & Body

Här har vi en härlig brun utan sol som passar både för ansikte och kropp. Det är extra smidigt att endast behöva använda en produkt, så det blir det plusbetyg för.

Den går snabbt in i huden och den återfuktar fint. Bland ingredienserna hittar vi bland annat vattenhyacint som skyddar din hud mot uttorkning samtidigt som huden blir smidig och mjuk. Att den är parabenfri är mycket bra och vi gillar även att färgen syns redan efter en timme.

7. James Read Self Tan Instant Bronzing Mist

Om du gillar brun utan sol i sprayform är detta ett bra val – det är en snabbtorkande mist som dessutom är ultralätt. Den ger färg direkt och den är smidig att använda. För att det ska bli ett så bra resultat som möjligt är det viktigt att exfoliera och återfukta huden innan du använder denna mist.

Gör som så att du håller munstycket 20 cm från kroppen och 15 cm från ansiktet. Du bygger själv upp färgen medan du applicerar lager efter lager, så det är inte svårt att få den färg man vill ha.

8. Lancaster Self Tan Beauty Comfort Cream For Face & Body

Lancaster är ett av de mest populära märkena inom just den här typen av produkter. Likt annat som kommer från detta märke är det en pålitlig och högkvalitativ produkt som man kan lita på.

Just denna brun utan sol är i krämform, så den passar dig som gillar det. Den är bra både för ansikte och för kropp. Krämen är berikad med sheasmör, vilket är mycket återfuktande.

9. Sensai Silky Bronze Brun utan sol för ansiktet

Denna exklusiva brun utan sol ger mycket fina resultat, så det är inte en hög prislapp utan anledning. Vill du ha en bra produkt som kommer från ett pålitligt märke och som dessutom har en snygg design är detta en produkt för dig.

Den är snabbverkande och den är i fräsch gelform. Resultatet är en naturlig och jämn färg som är hållbar och rik på fukt.

Vad är brun utan sol?

Brun utan sol är spray, kräm, gel eller liknande som gör att du får en brun ton. Dessa produkter finns i olika varianter som kan användas antingen i ansiktet, eller på kroppen.

Just detta bäst i test fokuserar på brun utan sol ansikte och det finns, som ni kan se ovan, många bra produkter inom detta segment.

Varför ska man använda brun utan sol?

Att använda brun utan sol är väldigt populärt idag och har så varit under ett flertal år. Det är bra för dig som inte vill, eller inte kan, vistas mycket i solen, men ändå vill ha en fin färg i ansiktet.

Då det inte rekommenderas att vistas mycket i solen kan just brun utan sol vara räddningen för många. Om du vill vara i solen trots alla varningar ska du tänka på att använda solskyddsfaktor 50 i ansiktet.

När du använder brun utan sol istället för att vistas i solen får du färre rynkor när du blir äldre plus att du inte riskerar att få hudcancer i samma utsträckning som om du var i solen mycket.

Vilken brun utan sol för ansiktet är bäst i test?

Vi tycker att den brun utan sol för ansiktet som är bäst i test är Clarins Radiance-Plus. Den har många olika fördelar och vi tycker att den är både lyxig och prisvärd i ett.

Om du är ute efter en produkt som inte ger orange eller “fakebränna” så ska du satsa på denna. Den ger ett subtilt glow och den är riktigt läcker på så sätt att du själv anpassar färgen.