Smink

Bästa Ögonbrynsserumet 2024 » Bäst i test

Inlägget innehåller reklam genom annonslänkar för Lyko.se, Nordicfeel.se & Åhlens.se.

Ögonbrynsserum är den produkt du ska använda om du vill ha fylligare och mer välmående ögonbryn. Om du har sönderplockade bryn, eller kala fläckar så är detta det perfekta verktyget på vägen till fylligare och jämnare ögonbryn.

Även om du redan har fina och fylliga ögonbryn kan det ändå vara på sin plats att använda ögonbrynsserum då det underhåller och vårdar dina ögonbryn. Ögonfransserum kallas även för ögonbrynsnäring och det är också exakt vad det är. Med ett bra ögonbrynsserum är du säker på att dina ögonbryn får all den vård och näring som behövs.

11 Bästa Ögonbrynsserum – Bäst i test

1. Xlash PRO Eyelash Serum

Detta är ett mycket högkvalitativt bryn-  och ögonfransserum som fixar till både dina fransar och ögonbryn på endast 30 dagar. Med en högteknologisk och exklusiv formula baserad på avancerad vetenskap får du det bästa av det bästa om du väljer just detta serum.

Om du önskar fylligare ögonbryn + längre och tjockare ögonfransar i ett så är detta ett bra val. Det är perfekt för dig som vill ha så få produkter som möjligt och som gillar 2-i-1-produkter.

Både fransar och bryn blir välmående och snygga då serumet ger mycket näring vid applicering. Det innehåller naturliga ingredienser som exempelvis korallextrakt. Viktiga mineraler främjar cellförnyelsen medan olja och antioxidanter, aminosyror och polysackarider främjar tillväxten av hårsäckarna.

2. Xlash Eyelash Serum

Även detta serum kommer från Xlash och det är perfekt för dig som vill fixa till både ögonbryn och ögonfransar med en och samma produkt. Du använder serumet en gång dagligen under 6-8 veckor och efter 4 veckor kan du börja se skillnaden. 

Du får fylligare, längre, mörkare och mer voluminösa bryn och fransar och dessutom får du starka ögonbryn (och ögonfransar) då serumet ger så mycket näring. Efter 6-8 veckor av daglig användning kan du börja använda det 2-3 gånger i veckan för att bibehålla det fina resultatet.

3. Lashfood Natural Eyelash Enhancer

Här har vi ett serum som kan användas både morgon och kväll. Du sveper med applikatorborsten längs med de tunnaste brynområdena och produkten ska absorberas helt innan du applicerar andra produkter.

Det är inga konstigheter att använda serumet – det endas som behövs är att du applicerar det på ren och torr hud vid ögonbrynsroten. Då serumet innehåller medicinska örtextrakt som förhindrar håravfall så påskyndas tillväxten och sojaprotein förstärker och vårdar.

Med adenosin skapas en idealisk miljö för optimal franstillväxt och risprotein stärker och expanderar hårsäckarna, vilket ger märkbart tjockare och starkare ögonbryn. Du kan även använda detta serum till ögonfransarna, om du vill det.

4. Swiss Clinic Eyelash Growth Serum

Med detta lyxiga ögonbrynsserum får du fylliga, starka och snygga ögonbryn. Det bästa är att man kan se märkbar skillnad redan efter några veckor, om man har tur. Räkna dock med att det tar upp till en månad för att inte bli besviken.

Ögonbrynen får massor av näring med detta serum och det bästa är att de även har ett ögonfransserum som man kan använda samtidigt. Vill du ha ett exklusivt ögonbrynsserum är detta rätt val för dig – till och med hylsan känns och ser lyxig ut.

5. Elizabeth Arden Prevage Enhancing Serum

Här har vi ytterligare ett 2-i-1-serum som kan användas både till ögonbryn och till ögonfransar. Detta är en revolutionerande produkt som visar effekt efter redan 2 veckors användning. Det är lite snabbare än många andra ögonbrynsserum, vilket ger ett extra plus.

Dina ögonbryn kommer att se hälsosamma och fylliga ut och det ger även dina bryn och fransar mer motståndskraftiga. Sköra hårstrån får massor av näring och det både syns och känns.

Använd serumet på dina ögonbryn (och ögonfransar) en gång varje kväll. Efter att du nått önskat resultat använder du serumet 3-4 gånger i veckan.

6. Bjuwti Komorebi Ögonfransserum

Detta serum kommer i en mycket fin förpackning och det är alltid positivt. Du får både vård och näring vid varje applicering och du kan använda det upp till 30 dagar. Därefter kan du fortsätta använda serumet varannan dag.

Förutsättningarna för naturlig tillväxt stimuleras och denna produkt är mycket effektiv. Dessutom är serumet svensktillverkat och det enda du behöver göra för att få resultat är att använda det en gång dagligen. Vill du så kan du fortsätta använda serumet varje, eller varannan dag, efter 30 dagar för att underhålla resultatet.

7. Maybelline Lash Sensational Ögonfransserum

Med detta serum kan du räkna med goda resultat snabbt då du applicerar serumet två gånger varje dag. Det är mycket rikt på näringsgivande ingredienser, vilket du kommer att se redan efter en månad.

Förpackningen är snygg och det är ett serum som är mycket enkelt att applicera. Det passar alltså såväl för nybörjare och för dig som använt denna typ av produkt tidigare.

8. Depend Eyelash Fortifying Growth Serum

Depend Eyelash Fortifying Growth Serum

För fina ögonbryn och ögonfransar är detta ett serum som är bra både vad gäller kvalitet och pris. Det är transparent och det stärker dina ögonbryn och dina ögonfransar då det är näringsrikt.

Bland ingredienserna hittar du aminosyror och peptider, vilket innebär att dina fransar och ögonbryn får bra hjälp på vägen. De blir fylligare, längre och starkare samtidigt som både bryn och fransar blir återfuktade.

9. Medik8 Full Lash & Brow Duo

Med ett stärkande serum som detta kan du vara säker på att dina ögonbryn får sig ett rejält lyft. Att det går att använda det även till ögonfransarna är ett stort plus. Som med så många andra ögonbrynsserum innehåller detta både peptider och aminosyror.

Dina ögonbryn kommer att bli fylligare redan efter ett par veckor, vilket innebär att glesa eller sönderplockade bryn kommer att bli ett minne blott med detta serum från Medik8. Naturligtvis är det även på det viset att serumet återfuktar och ger både bryn och fransar massor av näring.

10. Filorga Optim Eyes Lashes & Brows

Här har vi ett riktigt bra serum för ögonbryn och ögonfransar. Om du har ögonbryn som inte är så fylliga som du skulle önska så är detta serum perfekt – dessutom får du fina fransar på köpet, om du använder serumet till både bryn och fransar.

Serumet vårdar och stärker med stimulerande ingredienser för ökad hårtillväxt. Du får fler, fylligare och längre ögonbryn och detsamma gäller för ögonfransarna. Det är lätt att applicera serumet – det är bara att börja med steg 1 – Booster Serum, för att sedan  använda steg 2 – Volumizing Care.

11. Jane Iredale Lash Extender & Conditioner

Detta är ett serum som har både PETA- och Leaping Bunny certifiering. Det är transparent och verkar vårdande  och förlängande. Det är även ett återfuktande serum som kan användas på fransar likväl som på ögonbryn.

Du kan räkna med fin volym och tätare snyggare fransar och bryn. Dessutom är det ett prisvänligt serum när man ser till den höga kvaliteten.

12. Lancôme Advanced Géifique Light Pearl Eye & Lash Serum

Här har vi ett avancerat serum som är rikt på probiotiska fraktioner och som kommer i en mycket lyxig förpackning. I detta fall är det lika hög kvalitet på innehållet som man kan tro när man ser förpackningen och det är naturligtvis något vi ger ett stort plusbetyg för.

Som andra högkvalitativa serum ser det till att vårda, ge näring och återfukta.

Vad är ögonbrynsserum?

Ögonbrynsserum är, precis som ett ögonfransserum, ett serum fullt av godsaker för att ge dig drömmiga ögonbryn på ett kick. Med ett bra ögonbrynsserum kommer både kala fläckar och glesa ögonbryn att få sig en match. Dessutom är det på det viset att ett ögonbrynsserum ger mörkare ögonbryn.

Serumet stimulerar roten vid dina bryn och gör så att håren växer mer och de ger även fukt, vilket gör att de blir smidigare samt att de får en längre livslängd.

Läs mer: Bästa Ögonbrynsgelén

När ska man använda ögonbrynsserum?

Om du redan har perfekta ögonbryn krävs det inte att du har ett ögonbrynsserum, utan det är mer anpassat till personer som har problem med glesa, sköra eller sönderplockade ögonbryn.

Du använder ögonbrynsserum dagligen tills dess att du når önskat resultat. Då det går snabbt att applicera serumet så är det inget jobbigt extra steg i din vanliga rutin.