Smink

Depend Ögonbrynsfärg 2023 » Bäst i test

Inlägget innehåller reklam genom annonslänkar för Lyko.se, Nordicfeel.se & Åhlens.se.

Med ögonbrynsfärg från Depend får du väldigt fina ögonbryn utan att du behöver krångla i onödan. Det är enkelt att använda deras ögonbrynsfärg och resultatet blir lika bra varje gång. Se till att testa dig fram tills du hittar din nyans. Det finns fyra olika nyanser att välja mellan och det är fullt tillräckligt för att man ska känna att man hittar rätt.

Oavsett anledning till varför du vill färga dina ögonbryn och oavsett vad för typ av stil och resultat du är ute efter så kan denna ögonbrynsfärg ge dig önskat resultat. Det bästa är att färgen håller länge, så du behöver inte hålla på med att färga särskilt ofta. 

Du behöver inte vara något proffs för att denna ögonbrynsfärg ska bli fin. Även om du är nybörjare så kommer du att få fina, välformade och snyggt färgade bryn med Depend. 

Depend Ögonbrynsfärg

Depend Ögonbrynsfärg är populär av en anledning – den ger helt enkelt bra resultat till en billig penning. Den kräver inte särskild kunskap, utan vem som helst kan använda den. Du behöver alltså inte vara orolig över att du kommer att misslyckas. 

Med denna ögonbrynsfärg får du naturlig look och brynen ser både markerade och fylliga ut efter färgningen. För definierade ögonbryn är detta alltså ett mycket bra val. 

Om du vill ha markerade ögonbryn alltid utan att behöva sminka dina ögonbryn så är det ett smart val att köpa just denna ögonbrynsfärg – dina ögonbryn blir snygga på ett par minuter. Du kan räkna med att resultatet sitter i ungefär sex veckor innan det är dags att färga brynen på nytt.

Hur du färgar ögonbrynen med Depend

1. Förbered

Det är viktigt att låta alla de saker som behövs för färgning av ögonbrynen ligga framme innan du sätter igång. Det är bara att öppna upp förpackningen och lägga fram allt som behövs så att du vet var du har de olika sakerna.

2. Skydda huden

Se till att skydda huden runt ögonbrynen där du inte vill att det ska komma någon färg. Detta gör du enklast med en fet kräm, typ vaseline. Applicera den feta krämen med en bomullspinne. Tänk på att se till så att det inte kommer någon kräm på hårstråna på dina bryn då detta försämrar resultatet av färgen.

3. Blanda 

Tryck sedan ut 2 cm av färgcreme i blandningskoppen – tillsätt sedan 15 droppar av väteperoxiden (ett bra tips är att hålla tuben snett nedåt och trycka till lite lätt för att få rätt antal droppar) – Rör nu samman väteperoxid + färgcreme med hjälp av en blandningspinne. 

Rör runt mellan 30-60 sekunder för bästa resultat. Du ska blanda tills dess att konsistensen är klumpfri och jämn. 

4. Applicering

Direkt efter att blandningen är klar är det dags för applicering. Du ska absolut inte vänta mellan blandning och applicera, utan det ska ske direkt. Applicera ett tunt lager av färgcremen på dina ögonbryn med hjälp av applikatorborsten. Du ska täcka alla hårstrån från rot till topp. 

Låt sedan blandningen verka mellan 5-10 minuter. Ju längre tid du har på färgen, desto mer intensivt blir resultatet. För ljusare resultat kan du låta cremen sitta på endast 2-3 minuter. 

I detta steg kan du även ta bort oönskad färg med en fuktad bomullsrondell. 

5. Avlägsna färgen

Nu är det dags att ta bort färgen från brynen och det gör du enklast med en bomullsrondell. Först tar du bort färgen med en torr bomullsrondell och sedan tar du ännu en bomullsrondell, men nu ska den vara fuktad, för att ta bort resten av färgen. 

6. Rengör 

Efter att du är klar ska du rengöra både blandningspinnen, koppen och applikatorborsten. Detta görs enkelt med vatten och diskmedel.

Vad är Ögonbrynsfärg?

Ögonbrynsfärg är något så praktiskt som ett snabbt och billigt sätt att få snygga ögonbryn på. Med en bra ögonbrynsfärg får du ett extra lyft i ansiktet då brynen alltid är snygga och markerade, även om du inte har sminkat dem. Du kan med andra ord ha en fräsch naturlig look med snygga ögonbryn utan att behöva sminka dig. 

All ögonbrynsfärg är permanent färg som vanligtvis håller i fyra till sex veckor, beroende av vilket märke man väljer. Depend håller i upp till sex veckor. 

Då det ger ett permanent resultat är det viktigt att man är noggrann när man färgar sina bryn, annars kan det blir lite katastrof vad gäller slutresultatet. Tänk på att vara försiktig och tänk på att vara förberedd. Det kommer att göra utgångspunkten perfekt. 

Om du ska stressa med att färga dina bryn blir det med stor sannolikhet ett sämre resultat än om du tar det lugnt och färgar dem en ledig dag när du ändå ska gå hemma och pyssla. 

Varför ska man använda ögonbrynsfärg från Depend?

Depend är ett mycket pålitligt märke som har funnits med länge på marknaden. Det gör att man kan känna sig säker på att produkterna håller hög kvalitet, vilket är en förutsättning för att man ska köpa produkterna. 

Deras ögonbrynsfärg är mycket prisvänlig, vilket gör att det är lätt att testa för att se efter om man gillar den. Man behöver inte betala mer än ungefär en hundralapp för ögonbrynsfärgen från Depend och färgerna den finns i är svart, brunsvart, mörkbrun och brun. 

Välj den färg som passar just dig bäst och satsa hellre på en ljusare färg om du är osäker då du alltid kan färga mörkare, eller fylla i mer exempelvis ögonbrynspenna. Om du färgar för mörkt så är det inte så kul då du får räkna med att ha kvar färgen åtminstone i en månad, så var försiktig. 

Att färgen är hållbar är såklart positivt så länge man väljer rätt färg, så det kan du vara tacksam över när du satsar på just Depends ögonbrynsfärg. Den håller i upp till sex veckor.