Smink

12 Bästa Ögonfransserum 2024 » Bäst i test

Inlägget innehåller reklam genom annonslänkar för Lyko.se, Nordicfeel.se & Åhlens.se.

Vackra, långa och voluminösa ögonfransar vill de flesta ha, men det är inte alla som får det naturligt. För oss som inte har perfekta fransar naturligt är ett ögonfransserum en bra kompis då de göra så att man får längre, tätare och friskare ögonfransar.

Ett ögonfransserum vårdar och stärker dina ögonfransar på ett sätt som inga andra produkter kan och dessutom är det enkelt att lägga in appliceringen av serumet i sin vanliga rutin. Det är inte svårare än att applicera serum på fransarna innan läggdags.

Det finns många olika ögonfransserum att välja mellan då det har blivit så populärt och nedan har vi valt ut våra favoriter. Det finns utan tvekan ett ögonfransserum för varje beautyjunkie, så det är bara att testa sig fram tills man hittar sin rätta match.

1. Bäst i test – Xlash PRO Eyelash Serum

Detta är ett mycket högkvalitativt ögonfransserum som förvandlar trista ögonfransar till drömmiga dito på ett litet kick. Du får tjockare, längre och mer voluminösa ögonfransar efter att du använt detta serum under 30 dagar. Det är alltså snabba resultat man kan räkna med när man väljer Xlash och det är ju aldrig fel.

Med en högteknologisk och exklusiv formula baserad på avancerad vetenskap är detta ett ett bra val för dig som vill vara säker på att dina ögonfransar får bästa möjliga vård och omsorg.

Naturliga ingredienser som korallextrakt gör att det tillförs viktiga mineraler som i sin tur främjar cellförnyelsen. Med olja, antioxidanter, polysackarider och aminosyra främjas tillväxten av hårsäckarna samtidigt som fransarna blir svartare.

2. Xlash Eyelash Serum

Även detta serum från Xlash ger dig finare ögonfransar efter 30 dagars användning. De blir både fylligare och längre och kvaliteten på fransarna blir genast mycket bättre. Har du sköra ögonfransar så kommer du att märka hur de blir starkare.

Börja med att använda denna ögonfransserum en gång om dagen under sex till åtta veckor för att därefter dra ner på användningen till två eller tre gånger i veckan. Detta för att du ska kunna bibehålla ett fint resultat med långa och fylliga fransar.

Som andra produkter från Xlash hittar vi bland annat aminosyror, antioxidanter, peptider och korallextrakt bland ingredienserna. Detta gör att fransarnas tillväxt främjas och att cellförnyelsen förbättras.

3. Lashfood Natural Eyelash Enhancer

Med både PETA och ECOCERT är detta ett bra val för dig som vill satsa på ett bra alternativ av ögonfransserum. Dessutom är det både paraben- och sulfatfritt och det gör att det är svårslaget. Använd serumet dagligen tills du når önskad effekt. Därefter kan du använda det 2-3 gånger i veckan för att underhålla resultatet.

Att få ett ögonfransserum som är både veganskt, naturligt och ekologiskt visar hur långt man kommit med denna typ av produkt sedan starten då det var betydligt “farligare” ingredienser i ögonfransserum förr.

Dina fransar blir tjockare, fylligare och tätare när du använder detta serum och då det innehåller effektiva ingredienser ser du snabba resultat. Örtextrakt ökar hårtillväxten och motverkar håravfall medan sojaprotein gör att fransarna blir starka och friska. Dina fransar blir även mörkare vid användning.

4. Swiss Clinic Eyelash Growth Serum

Ett ögonfransserum som innehåller Redensyl, Biosaccharides och Capixyl blir extra kraftfullt då dessa tre ingredienser är bevisat aktiva. De arbetar i synergi för att stimulera ögonfranstillväxt och för att förbättra volymen på ögonfransarna. Dessutom ser detta serum till att håravfall minskar.

Dina fransar kommer att bli mindre spröda och fransfästet blir förstärkt även det. Det finns med andra ord ingenting med dina fransar som inte kommer att förbättras. De kommer att se bättre ut och de kommer att må bättre.

Redan efter tio dagar ökar ögonfranstillväxten med 214 % och inom tre till sex veckor kommer du att se resultatet av detta ögonfransserum. Då man använt grön kemi för att tillverka det så kan man glädjas åt resultaten med gott samvete.

5. Elizabeth Arden Prevage Enhancing Serum

Med detta ögonfransserum får du effekt efter två veckor. Fransarna blir både fylligare, längre och friskare. Du kan se skillnad på att de får ett hälsosammare utseende och dessutom kan du använda detta serum till dina ögonbryn också.

Har du ömtåliga och sköta fransar är detta ett bra val då serumet gör att de blir mer motståndskraftiga. Efter att du ser resultat ska du fortsätta använda serumet 3-4 gånger per vecka då det gör så att resultatet bibehålls.

Det är bara att applicera serumet genom att dra applikatorn med serum längs med övre och undre fransraden. Du gör på samma sätt med ögonbrynen. En mycket bra produkt som kan användas på flera olika sätt är alltid bra då man inte behöver köpa olika produkter till fransar och bryn.

6. Bjuwti Komorebi Ögonfransserum

För långa, täta underbara ögonfransar är detta ett bra val av ögonfransserum – du kan till och med räkna med resultat redan efter dagar. Självklart tar det lite längre tid än endast några dagar att se fullt resultat, vilket tar minst en månad, men skillnad syns ganska snabbt.

Ögonfransarna förnyas och vårdas hela tiden när du använder detta serum – det ser nämligen till att förutsättningarna för att öka fransarnas egen tillväxt gynnas och det ger ett fantastiskt resultat.

Att detta är ett svensktillverkat ögonfransserum gör att det blir ett extra pluspoäng.

7. Maybelline Lash Sensational Ögonfransserum

Detta ögonfransserum kommer i en snygg förpackning som man blir glad av och det ska appliceras två gånger dagligen. Du använder det från rot till topp en gång på rena fransar på kvällen och en gång på dagen. Om du använder mascara ska du använda serumet innan mascaran.

Du kan räkna med väldigt bra resultat och då detta är ett så prisvänligt alternativ så känns det självklart ännu bättre. Dina fransar blir fylligare och längre och naturligtvis innehåller det vårdande ingredienser så att dina fransar blir både friska och starka.

8. Depend Eyelash Fortifying Growth Serum

Depend Eyelash Fortifying Growth Serum

Detta transparenta ögonfransserum stärker dina fransar och ögonbryn, så du kan använda det till båda. Du har att se fram emot både fylliga ögonfransar och fylliga ögonbryn. Du får ett serum som ser till att bryn och fransar växer inom ett par veckor – det går snabbt och det blir fina resultat.

Serumet ger näring samtidigt som det återfuktar dina fransar och du kan räkna med resultat efter 2-3 veckor. Depend har alltid bra och pålitliga produkter och detta serum hamnar tveklöst i dessa kategorier.

9. Medik8 Full Lash & Brow Duo

Här har vi ännu ett serum som kombinerar både ögonfransar och ögonbryn. Det är med andra ord det perfekta valet för dig som föredrar att dra ner på mängden produkter hemma. Det innehåller massor av peptider, vilka stimulerar återväxten av nya fransar och bryn. Du kan se resultat efter ett par veckor med längre och tätare bryn och fransar i ett.

Serumet erbjuder antioxidativt skydd och det återfuktar och vårdar – resultatet är att dina ögonbryn och ögonfransar blir friska och välmående. Bland ingredienserna hittar vi bland annat extrakt från sojabönor/vete, pantenol och eyelash-enhancing peptide complex.

10. Filorga Optim Eyes Lashes & Brows

Detta är ett vårdande och stärkande serum från Filorga, vilket innebär att det är en mycket högkvalitativ produkt. Det är perfekt för korta och tunna ögonfransar och för ögonbryn som behöver en skjuts med fler hårstrån.

Det gör så att hårtillväxten stimuleras och du ska använda serumet både morgon och kväll. Då detta är en duo-produkt är det så att du ska applicera Booster Serum först för att sedan applicera Volumizing Care som steg två.

11. Jane Iredale Lash Extender & Conditioner

Med detta serum får du både PETA- och Leaping Bunny-certifiering. Det vårdar och förlänger dina fransar och dessutom är det helt transparent.

För att dina ögonfransar ska klara sig från att torka ut, klyvas eller brytas av ska du använda detta serum. Det kommer att boosta fransarna med både volym, näring och skydd.

Applicera serumet före du applicerar din mascara för bästa resultat.

12. Lancôme Advanced Géifique Light Pearl Eye & Lash Serum

Här har vi en specialare som verkligen sticker ut från mängden bland andra ögonfransserum. Inte nog med att det hjälper dina fransar att bli starkare, det är dessutom ett serum som reducerar synligheten av påsar under ögonen, mörka ringar och rynkor.

Det innehåller probiotiska fraktioner och har en 360° massageapplikator som ger dina ögon en klar och ungdomlig look. Serumet verkar anti-age och dessutom får man en väldigt fin förpackning.

Vad är ett ögonfransserum?

Ett ögonfransserum gör dina fransar starkare, tåligare, längre, tjockare och allmänt snyggare och fylligare. Precis som ett vanligt serum man använder på huden är det en boost som ger extra näring med allt gott som följer med det.

När ska man använda ögonfransserum?

Ögonfransserum passar dig som känner att dina ögonfransar behöver en extra skjuts vad gäller längd, kvalitet, volym och färg. Du använder enkelt serumet när du känner att du vill ha bättre fransar utan att göra fransförlängning eller använda dig av lösögonfransar.