Smink

Nyx Ögonbrynspenna 2023 » Bäst i test

Inlägget innehåller reklam genom annonslänkar för Lyko.se, Nordicfeel.se & Åhlens.se.

En ögonbrynspenna är det ultimata verktyget för att lyfta fram både fina bryn och dina ögon. Ju finare ögonbryn man har, desto mer syns ögonen och hela ögonpartiet blir därmed framhävt på det bästa av sätt. 

Det finns många olika ögonbrynspennor från många olika märken. Alla har sina favoriter och märken som exempelvis NYX, Isadora, Anastasia med flera hamnar ofta högt upp i topplistorna. 

Vilken blir din favorit? Följ med oss nedan för att se efter vilka ögonbrynspennor från NYX som är våra favoriter. 

1. NYX Professional Makeup Micro Brow Pencil

NYX Professional Makeup Micro Brow Pencil

Med denna ögonbrynspenna kan du enkelt bygga upp fylliga och naturliga bryn, även om du har väldigt glesa ögonbryn. Det blir ett mycket naturligt resultat då den till och med täcker de allra tunnaste hårstråna.

Den behöver inte vässas, utan man skruvar upp den. Den har också en borste i ena änden så att du enkelt kan borsta brynen med samma penna som du använder till att måla med.

Vi gillar att den är perfekt i sin konsistens så den varken är för mjuk eller för hård. Den sitter hela dagen utan att man behöver bättra på den och dessutom är den mycket prisvärd. Vill du ha en dryg ögonbrynspenna så är detta rätt val för dig.

Du kan välja mellan många olika nyanser för att hitta rätt för just dig.

2. Precision Brow Pencil

Precision Brow Pencil

Detta är en ögonbrynspenna som du kan använda för att enkelt bygga upp bryn som är lite tjockare. Den funkar även för tunna ögonbryn, men formen känns lite mer anpassad efter tjockare bryn.

Som andra produkter från NYX så är den prisvärd och den är också mycket hållbar – två fördelar i ett som man inte tackar nej till, eller hur?

Du kan välja mellan ett flertal olika nyanser och då den har den form den har så är det lätt att använda även för nybörjaren. Den kommer med en praktisk och bra borste i ena änden, så den har allt en bra ögonbrynspenna ska ha.

3. Fill & Fluff Eyebrow Pomade Pencil

Fill & Fluff Eyebrow Pomade Pencil

Detta är en ögonbrynspenna som kallas för ögonbrynens “Boyfriend jeans” och det är inte svårt att förstå när man ser det resultat det blir när man använder den. Du får snabbt en så kallad “boy-brow”- look och det är såklart ursnyggt.

Pennans utformning gör att det blir riktigt bra resultat. Med en mekanisk droppformad ände med pomade + en ände med paddelformad borste görs det enkelt för dig att fixa till formen och färgen.

Den har behaglig vaxkonsistens och finns i åtta olika färger. Borsten är till för att fluffa upp brynen till perfektion, så det är bara att köra på!

4. 3-In-1 Brow Pencil

3-In-1 Brow Pencil

Om du är ute efter en riktigt speciell och cool ögonbrynspenna så ska du spana in denna – den kan enkelt fixa antingen en naturlig look, eller en lite mer vågad look. Du kan med andra ord använda den, oavsett vilken stil du känner för.

Den är 3-in-1 med både utdragbar penna, puder och ögonbrynsmascara. En riktigt smart och smidig produkt, med andra ord. Den finns i hela 10 olika nyanser som alla har bra pigment.

Det är fint att använda den på det viset att du fyller i konturerna av brynen med pennan, fyller i dem med pudret och sedan avslutar med att använda mascaran. Du gör såklart precis hur du vill och använder endast den, eller de delar av pennan du vill använda.

5. Can’t Stop Won’t Stop Longwear Brow Ink Kit

Can't Stop Won't Stop Longwear Brow Ink Kit

Denna ögonbrynsfärg har ett skaft med två ändar – den ena änden har kam + borste och den andra änden har en penselspets. Du kan enkelt både fylla i och bygga upp färg och jämna ut och bygga textur med en och samma produkt. Smart och effektivt.

Resultatet är ögonbryn som är vattentåliga och som håller bra hela dagen.

Vad vi gillar lite extra med just denna ögonbrynsfärg är att den inte bara kommer i “vanliga/naturliga” färger, utan man kan även välja exempelvis rosa, lila, blå och mintgrön. På det sättet kan du matcha ögonbrynen med håret även om du har pastellfärgat hår.

Sammanfattning

Som ni kan se så har NYX en mängd olika ögonbrynspennor som passar allt och alla. Oavsett om du främst vill fylla i glesa bryn, eller om du vill fixa breda lite mer vågade ögonbryn så har NYX ögonbrynspennan för dig. 

Tänk på att välja rätt variant. När det finns en variant för varje preferens så kan man ju lika gärna se till att köpa en som är exakt det man är ute efter.