Smink

Bästa Liquid Lipstick 2024 » Bäst i test

Inlägget innehåller reklam genom annonslänkar för Lyko.se, Nordicfeel.se & Åhlens.se.

Vare sig det handlar om läppglans, lip tint, eller, som i det här fallet, liquid lipstick, är det alltid kul med olika läpprodukter att välja mellan. Vissa föredrar endast en typ av konsistens medan andra tycker att det är kul att byta lite mellan olika sorter. Har du inte testat liquid lipstick är det definitivt något du borde göra, det är nämligen en mycket trevlig formula perfekt anpassad för att passa just läpparna.

Precis som du kan lista ut från namnet så är detta en typ av läpprodukt som är flytande och det är många som anser det vara fräscht och behagligt mot läpparna. Vi håller med. Det känns superskönt när man applicerar liquid lipstick. Det spelar inte särskilt stor roll vilken variant man väljer, de är alla sköna. Självklart är det dock så att det finns vissa som är mer härliga än vad andra är och dem ska vi presentera i vår topplista nu nedan.

1. Anastasia Beverly Hills Liquid Lipstick

Här har vi ett liquid lipstick som finns i många härliga färger. Denna flytande formula är intensivt pigmenterad och ger ett heltäckande och matt resultat. Formulan är icke uttorkande, så trots att den både är heltäckande och matt slipper du alltså problemet med torra läppar.

Applikatorn är mycket praktisk och skön mot huden och att den är lätt att applicera gör att den får ett extra plus från oss. Det är lätt att få ett precist och fint resultat även om man är nybörjare. Detta är en produkt som sitter länge, så det är en mycket hållbar formula som gör att man slipper applicera ofta för ett fint resultat.

2. IsaDora Velvet Comfort Liquid Lipstick

Här har vi en riktigt bra budgetvariant som har bra pigment och som dessutom är vegansk, cruelty free och helt utan parfym. Den är krämig och ger en semi-matt finish. Då produkten är så stark på pigment räcker det med en enda applicering i ett svep.

Den mjuka och pudriga finishen formar och jämnar ut dina läppar och resultatet blir intensiv färg utan att dina löppar känns vare sig tunga, klibbiga eller torra. Med vegetabiliska mjukgörare blir dina läppar mjuka, smidiga och återfuktade på ett härligt sätt.

Produkten sitter kvar länge och ger därmed varaktig färg samtidigt som den ger exceptionell komfort.

3. Ofra Cosmetics Liquid Lipstick

Liquid Lipstick från Ofra finns även det i många läckra färger och det är dessutom helt naturligt och veganskt. Det har Leaping Bunny-certifiering och är fritt från såväl sulfater, palmolja, syntetiska färgämnen och syntetiska doftämnen. Däremot innehåller detta läppstift godsaker som E-vitamin och antioxidanter.

Detta är en av de produkter inom detta segment som är omtalat och mycket uppskattat världen över, så har du inte testat är det dags att göra det nu. Formulan är krämig och återfuktande. Läpparna blir silkeslena och får massor av färg som sitter kvar länge.

4. NYX Professional Makeup Glitter Goals

Med detta metalliska, matta läppstift får du ett liquid lipstick som går från metalliskt till att ge en läcker glimmer finish. Det är med andra ord inget för den blyga violen, men för dig som tycker att det är kul med lite mer utstickande makeup är detta verkligen ett kap.

Det är kul att det går från metalliskt och matt till glitter och glamour efter applicering och att det dessutom är på det viset att det kommer till ett mycket bra budgetpris gör inte saken sämre. Det är efter det att du har “smackat” med läpparna detta läppstift förvandlas från matt och metalliskt till glitterläppar. Kul och innovativt, tycker vi.

5. Maybelline Superstay Matte Ink

Detta är ett fylligt och matt liquid läppstift som har en unik applikatorspets som är pilformad. Detta ger en mycket fin precis applicering, vilket underlättar både för den erfarna och för en nybörjare vad gäller applicering.

För bäst applicering är det smart att göra som så att på börjar på mitten på överläppen för att sedan fortsätta genom att följa läppens konturer. Därefter applicerar du läppstiftet på hela underläppen.

Det är mycket hållbar, så du kan räkna med att det sitter som berget. Med alla de olika nyanser som erbjuds är det inte svårt att hitta en favorit.

6. Rimmel London Stay Satin Liquid Lip Colour

Med detta läppstift får du ett mycket intensivt resultat som ger en mjuk satinfinish. Det håller i upp till åtta timmar, så du kan räkna med att det sitter på bra utan att du behöver applicera onödigt många gånger på grund av dåligt pigment.

Då det är en så behaglig konsistens blir appliceringen behaglig och det är såklart en viktig del i valet av liquid lipstick. Med högpigmenterad formula är detta ett läppstift som är hållbart och du kommer inte att behöva köpa nytt i första taget.

7. MatteLast Liquid Lipstick

Denna lilla härlighet från Pixie är parabenfritt och cruelty free. Att det är lättapplicerat och har en unik applikator gör inte saken sämre. Det är behagligt återfuktande och har extremt lång hållbarhet.

Läpparna får lyxig färg och snygg finish då det lägger sig som en lätt slöja över läpparna på samma gång som det återfuktar på ett skönt sätt. Det finns bland annat nyponrosolja i detta läppstift och det är en av ingredienserna som gör att det ger hög komfort för dig medan du har det på läpparna.

Det kommer i många olika färger så att det ska passa alla olika hudtoner. Det är med andra ord inte svårt att hitta rätt.

Att tänka på inför köp av Liquid lipstick

Tänk på vad du tycker känns som ett rimligt pris och håll dig inom din budget. Det finns många bra liquid lipstick som är riktigt bra utan att de kostar skjortan.

Vidare är det klokt att se efter vad det är för innehåll så att du väljer ett liquid lipstick som är bra på att återfukta och ta hand om läpparna så att de inte torkas ut.

Vad gäller att hitta exakt rätt färg så finns den möjligheten och den är såklart stor då det finns så många olika att välja mellan.

Vad är Liquid lipstick?

Liquid lipstick är som en blandning av läppglans och läppglans och det har väldigt bra med pigment. Du slipper alltså applicera ofta och mycket med den här typen av läppstift då det sitter bra efter första appliceringen.

Det är också ett mycket bra alternativ för dig som vill ha ett hållbart resultat. Detta innebär att just liquid lipstick är ett mycket kyssvänligt alternativ.

Hur applicerar man Liquid lipstick?

Det snyggaste och mest naturliga blir om du applicerar det från mitten av läppen och sedan använda fingret för att fördela det jämnt över hela läppen. Tänk på att de är mycket pigment så att du inte tar i för mycket.

Du lär dig snabbt hur mycket produkt du ska ha för att just du ska bli nöjd. Kanske vill du ha mer wow-effekt och skippa den naturliga looken? Då är det bara att ta i lite mer.