Hårvård

Fudge Silverschampo 2023 » Bäst i test

Inlägget innehåller reklam genom annonslänkar för Lyko.se, Nordicfeel.se & Åhlens.se.

Att få till en riktigt kall och sval blond färg på håret är inte det lättaste. Även den ljusaste blondinen kommer inom sinom tid att upptäcka att håret går i en mer gulaktig ton. För att ditt hår ska fortsätta att ha den där svala färgen som du strävar efter, är det viktigt att du också underhåller håret. Med underhåll menar vi inte att du ska springa och köpa blekmedel eller blonderingsfärg, utan att du istället ska fräscha upp med hjälp av ett silverschampo.

Även om utvecklingen har gått framåt finns det fortfarande många silverschampon som sliter på håret och gör det torrt. Därför är det extra viktigt att du väljer ett högkvalitativt silverschampo för ditt hår. Ett riktigt bra alternativ som har blivit otroligt uppskattat är Fudge Silverschampo. Produkten kan användas av både blondiner och brunetter som vill bli av med varma toner och få en svalare nyans.

Fudge Silverschampo

Det går inte att sticka under stol med att Fudge Clean Blonde Silverschampo har blivit otroligt populärt. Schampot presenteras på vloggar, bloggar och av otaliga influencers på diverse kanaler och sociala media. Det som gör att schampot är så uppskattat är naturligtvis den kraftfulla effekt som produkten har. Det krävs inte mer än en tvätt för att du ska se ett riktigt tydligt och snyggt resultat.

Fudge Clean Blonde är så hälsosamt som ett silverschampo kan vara. Med det menar vi att det fortfarande sliter på håret, även om produkten är en av de bättre alternativen på marknaden. Silverschampot är helt fritt från sulfater som är kraftigt uttorkande, något som många andra produkter av samma sort är. Om du kombinerar ett uttorkande schampo med uttorkande sulfater blir din hårkvalitet kraftigt försämrad.

Det man däremot gjort för att skapa en så effektiv och skonsam produkt som möjligt är att använda Optiplex. Optiplex är en form av teknologi som inte bara skyddar håret från slitage, utan som även stärker det på djupet. Optiplex är endast tillverkad av vegetabiliskt protein, vilket betyder att det även lämpar sig för veganer eller för människor som vill undvika produkter med animaliskt innehåll.

Hur fungerar ett silverschampo?

Ordet silverschampo kommer helt enkelt för att schampot hjälper blonda hår att få en kallare och mer silvrig nyans. För att lyckas med detta behöver schampot ha en färg som neutraliserar röda, orangea och gula toner. Det är trots allt främst dessa som kan få ett blond hår att se gult eller ”för varmt” ut i tonerna.

Silverschampo kommer i färgen lila och styrkan på färgen kan variera kraftigt. Fudge Clean Blonde har en mycket hög färgintensitet, vilket är en bidragande faktor till det exceptionella resultat som produkten ger.

Vad är Fudge Silverschampo?

Fudge Silverschampo är således ett schampo som du kan använda dig av om du vill få en kallare ton i ditt hår och få det att se ljusare ut. Produkten kan användas av både brunetter och blondiner och du slipper allt vad blekning och blondering heter. Genom att underhålla dina blonda slingor med Fudge Silverschampo kan du se till att hålla hårfärgen fräsch mycket längre.

Den är dessutom mycket enkel och användarvänlig. Det enda du behöver göra är att se till att applicera produkten i håret och därefter vänta, innan du sköljer ur och lägger i balsam. Kom ihåg att det är viktigt att läsa igenom instruktionerna innan du sätter igång.

Hur ofta ska man använda silverschampo?

Eftersom silverschampo sliter på håret bör du inte använda det vid varje tvätt, utan endast när du känner att du vill fräscha upp dina längder. Fudge Silverschampo ger ett omedelbart resultat och därför behöver du inte upprepa behandlingen i flera steg innan du får en märkbar skillnad. Se till att du tvättar håret innan du applicerar silverschampot, men låt det inte verka för länge. Risken är då stor att ditt hår uppfattas som grått istället.

Rekommenderat är således att du använder dig av Fudge Silverschampo när du tycker att ditt hår har fått en gul eller för varm nyans. Kom ihåg att alltid använda balsam och inpackning efteråt, för att minimera risken för slitage.

Varför ska jag använda Fudge Silverschampo?

Om du vill ha ett silverschampo som du vet är tillverkat av hög kvalitet och som är fritt från sulfater är Fudge Clean Blonde ett riktigt bra val. Här får du ett silverschampo som är så skonsamt som det går, samtidigt som det också är mycket effektivt.

Recensioner och omdömen från tidigare kunder bevisar att majoriteten är väldigt nöjd med silverschampot. Det är enkelt att använda sig av, fungerar och ger skillnad direkt, samtidigt som det ligger i en bra prisklass.

Kom ihåg att du kan behöva upprepade behandlingar om det är första gången du använder Fudge Silverschampo, innan du får det resultat som du vill ha. Vid första användningen rekommenderas dock att du är försiktig och att du inte väntar ut hela verkningstiden eller låter produkten sitta för länge.

Att använda sig av silverschampo är en konst. Även om du är fullt medveten om hur du applicerar produkten kan det ta tid att lära sig när det är dags att tvätta ur den så att du får just den nyans som du vill ha.