Hårvård

Bästa Hårtillskottet 2024 » Bäst i test

Inlägget innehåller reklam genom annonslänkar för Lyko.se, Nordicfeel.se & Åhlens.se.

Har du krångel med ditt hår? Känns det som att ditt hår aldrig vill göra som du vill? Frissigt? Torrt? Allmänt livlöst och trist bara? Det är du inte ensam om. Först och främst är det på det viset att håret är en av de saker som snabbt märks på utseendet när man inte mår så bra. Kanske är du stressad? Hormoner som spökar?

Oavsett vad det är som krånglar till det för dig vad gäller ditt hår så finns det, som tur är väldigt bra hårtillskott idag som kan hjälpa dig att få ett friskt, starkt och glänsande hår igen. Vare sig det handlar om håravfall eller “glåmigt” och torrt hår så ges du en andra chans med det rätta hårtillskottet.

Med rätt hårtillskott boosatr du just håret. Det finns många varianter som är inriktade på att ta hand om just håret, men det är även vanligt med tillskott som fixar både hår, hud och naglar.

1. Original Silicea Hår, hud & naglar

Original Silicea Hår, hud & naglar

Med detta hårtillskott får både hår, naglar och hud ökat välbefinnande då detta är ett kosttillskott som är särskilt framtaget för att främja just hår, hud och naglar.

De viktigaste ingrediernserna i Original Silicea är högkoncentrerad finfördelad kiseloxid, zink, mangan, selen och biotin. Medan biotin är bra för håret och huden är det så att zink och selen båda bidrar till att behålla normala naglar.

Detta hårtillskott tillhör favoriterna och det finns att köpa på bland annat olika apotek.

2. Elexir B-vitamin Kosttillskott

Elexir B-vitamin Kosttillskott

Detta kosttillskott är bra för personer som utsätts för stress eller fysisk aktivitet. Då det är på det viset att håret blir av sämre kvalitet om man är stressad så är detta ett bra tillskott att använda för att förebygga de effekterna.

Med detta tillskott får du alla de B-vitaminer som behövs och det räcker med att ta en kapsel om dagen för att täcka in hela dagsbehovet. Utöver att du kommer ha en bra grund att stå på vad gäller att förebygga stressrelaterade problem med håret så minskas även din trötthet med detta tillskott.

3. Priorin Kosttillskott

Priorin Kosttillskott

Priorin är ett populärt tillskott för personer som snabbt vill få ett starkare och friskare hår. Det är i form av kapslar och hjälper dig att få mindre skört hår samtidigt so det bevarar normal hårväxt genom att tillföra näring till rötterna från insidan.

Det innehåller en blandning av biotin, pantotensyra, hirsextrakt och aminosyran L-cystin. Håret blir friskt och välmående och dessutom är det på det viset att det alltså påverkar just håravfall. Använder du Priorin så kommer du att märka stor skillnad då du inte kommer att tappa hår efter att du börjar använda dessa kapslar.

4. Hair Volume Hårtillskott

Hair Volume Hårtillskott

Med Hair Volume hårtillskott får ditt hår näring och styrka då det innehåller både biotin och zink. Dessutom innehåller den både extrakt av äpple, hirs och åkerfräkan, så det är ett härligt naturligt innehåll i just detta hårtillskott.

Du kan använda denna produkt för att boosta håret lite extra, eller så kan du använda den i perioder av ökat håravfall och dålig hårväxt. Att den dessutom innehåller koppar för hårets normala pigmentering är ett extra plus.

5. Original Silicea Kosttillskott Beauty Shots

Original Silicea Kosttillskott Beauty Shots

Detta är en variant på originalet som du kan se mer om ovan och här har man valt att göra det i drickbar form. Detta är såklart en kul twist jämfört med att ta en kapsel om dagen. Det funkar jättebra med dessa dospåsar. Du blandar dem i valfri dryck, eller tar den direkt och du ska använda en om dagen.

Resultatet blir ett fylligt hår med vacker glans, frisk och fräsch hud och starka, vackra naglar – allt man kan tänkas vilja ha av ett hårtillskott, med andra ord.

6. Gevita Hår, hud och naglar

Gevita Hår, hud och naglar

Detta hårtillskott ser inte mycket ut för världen då det har trist design, men innehållet är desto bättre. Detta är både för hud, hår och naglar och det är i tablettform. Du tar en kapsel per dag och efter ett par veckor ser du resultatet.

Bland ingredeinserna hittar vi bland annat kisel, biotin, zink, öljäst, B-vitaminer och mineraler. Du hittar även åkerfräken bland ingredienserna, så det är med andra ord en blandning av ingredienser som ger både hår, hud och naglar allt som behövs för att hållas starka och vackra.

7. Hårkontroll Kosttillskott

Hårkontroll Kosttillskott

Med Hårkontroll Kosttillskott får du ett kosttillskott som bidrar till att upprätthålla ett välmående hår och välmående naglar. Det är ett kosttillskott som har en speciell sammansättning av olika vitaminer och mineraler som stimulerar både hår, hårrötter och naglar.

Bland ingredienserna hittar vi bland annat biotin, hirs, koppar, zink, selen och bambu. Med dessa ingredienser är det ingen fråga om huruvida det kommer att hjälpa ditt hår, det är en fråga om när. Vad gäller när så kan du räkna med att se skillnad efter max en månad.

Frågor och svar

Vad är hårtillskott?

Hårtillskott finns i många olika former, så det är inte en särskild formula som används för alla hårtillskott som finns på marknaden. Det finns vanligtsvis som kapslar eller smaksatta gummies.

Beroende av vilket märke det handlar om så är det olika vitaminer och olika mineraler i tillskotten och detta gäller även mängd. Vissa har högre mängd av vissa vitaminer och mineraler medan andra har en lägre mängd.

Varför ska jag använda hårtillskott

Du ska använda hårtillskott av den enkla anledningen att det direkt ger dig ökad spänst och friskhet. Håret blir genast på bättre humör, oavsett vad det är för anledning som ligger bakom att just ditt hår inte mår så bra.

Det finns ingenting med hårtillskott som är negativt, utan det är bara att prova – resultatet kommer inom några veckor (upp till fyra veckor är vanligt). Att det ofta är så att både huden och naglarna får sig en extra skjuts samtidigt gör att det finns ytterligare två bra anledningar till varför man ska använda sig av hårtillskott.

Hur har vi testat produkterna?

Vi som var med och testade dessa produkter var 10 personer och vi testade vart och ett av hårtillskotten under en månad vardera. Då det, som nämnt ovan, tar några veckor innan man ser resultat så behövs det att man testar varje produkt under en lite längre tid.