Kroppsvård

Bästa Elektriska Nagelfilen 2023 » Bäst i test

Inlägget innehåller reklam genom annonslänkar för Lyko.se, Nordicfeel.se & Åhlens.se.

Med en elektrisk nagelfil kan du se till att få riktigt professionella naglar, i ditt eget hem! För vissa kanske naglarnas utseende inte har så stor betydelse, så länge de är rena och i en lagom längd. Andra vill lägga mer fokus på naglarna och kör manikyr eller använder sig av nagelförlängningar. Oavsett om du gillar att pyssla med naglarna eller inte kan en nagelfil vara ett bra tillbehör att ha nära till hands.

En elektrisk nagelfil skiljer sig mycket från en vanlig, även om målet är samma sak. Den elektriska nagelfilen drivs med hjälp av el eller batteri och du behöver inte själv föra filen fram och tillbaka över nageln. Dessutom är det många som upplever den elektriska nagelfilen som mer lyxig och exklusiv, eftersom den främst används av professionella salonger. Här har vi tagit fram riktigt bra nagelfilar som är elektriska och får dina naglar i toppskick snabbare.

1. Beurer Manikyr- och pedikyrset

Manikyr- och pedikyr setet från Beurer ger dig allt du behöver för att kunna utföra en lyxig och professionell behandling i ditt eget hem. Setet innehåller sju olika typer av sliphuvuden som fungerar lika bra till naglarna på händerna som tånaglarna.

Den elektriska nagelfilen har två olika hastigheter som du kan variera mellan och det finns även en inbyggd lampa, för att du ska kunna se bättre. Nagelfilen drivs med 230 V och levereras tillsammans med en fin förvaringsväska.

2. Remington Reveal Elektrisk Nagelfil

Söker du efter en nagelfil som verkligen kan göra det där lilla extra bör du kika närmare på Remington Reveal Elektrisk Nagelfil. Med den här nagelfilen kan du se till att både dina tånaglar och naglarna på händerna är i toppskick varje dag. Då nagelfilen drivs med hjälp av batterier så behöver du inte heller bli begränsad i ditt filande.

Du kan helt enkelt ta med den och använda den när helst du känner för det. Nagelfilen har två olika hastigheter och kommer med fyra olika sliphuvuden som bland annat kan grovfila, finfila eller polera. Med Remington REVEAL elektriska nagelfil kommer det vara enkelt att sköta om naglarna till perfektion och vid köp ingår även 2 års garanti.

3. Scholl Velvet Smooth Nagelfil

När Scholls batteridrivna fil för förhårdnader kom ut på marknaden gjorde den verkligen succé. Skaparen valde då att bättra på sitt utbud genom att även erbjuda en elektrisk nagelfil. Med Scholl Velvet Smooth Nagelfil får du en produkt som gör det enkelt att sköta om dina naglar på rätt sätt, samtidigt som nagelfilen är mycket användarvänlig och lätt att förstå sig på.

I startkitet får du med nagelapparaten och tre olika typer av sliphuvuden att välja mellan. Den som önskar kan även köpa olika sliphuvuden separat för att hitta en som passar perfekt eller för att förnya.

4. Tristar Elektrisk Nagelfil och Fotfil

Tristar Elektrisk Nagelfil och Fotfil är ett komplett set som gör nagelvården enklare. Här får du med en fil som lämpar sig till dina tånaglar, men även en elektrisk fil till dina naglar på händerna.

Setet innehåller en kraftfull fotfil och nagelfil och tillkommer gör även tre olika typer av sliphuvuden och poleringshuvuden. Då filen är helt vattentät kan den med fördel användas i duschen.

Vad är en elektrisk nagelfil?

Kort och gott kan man säga att en elektrisk nagelfil är en fil som drivs med hjälp av el från ett eluttag eller med hjälp av batterier. Som användare behöver man inte själv före filen fram och tillbaka över nageln, utan även detta sker per automatik.

Elektriska nagelfilar är vanligt förekommande på salonger där nagelvård står i fokus. De kan användas till att slipa vassa kanter och ändra form, men de kan också användas för polering eller för att ta bort förhårdnader och liktornar.

Många elektriska filar kommer med ett flertal olika sliphuvuden som är framtagna för olika ändamål. På så sätt behöver du inte försöka anpassa den nagelfil som du har, utan kan bara byta sliphuvud för att få önskat slutresultat, t.ex. extra glans!

Varför ska jag använda en nagelfil?

Det är sedan länge bevisat att det är betydligt bättre att fila naglarna till en önskad längd, än att klippa dem. Orsaken till detta är enkelt enkelt för att en nagelklippare eller en nagelsax kan orsaka sprickor medan du klipper. Dessa sprickor gör sedan att dina naglar delar sig eller att de skivar sig och blir förstörda. Använder du dig istället av en klassisk eller elektrisk nagelfil så får du inte detta problem.

Att sitta och fila ner varenda nagel på egen hand kan dock låta som en ganska så tidskrävande uppgift, vilket det också är. Om du däremot använder dig av en elektrisk nagelfil behöver du inte oroa dig för att ”nagelklippandet” ska allt för lång tid. Det enda du behöver göra är att starta igång nagelfilen och därefter kan du njuta av dina snygga och fräscha naglar på bara några minuter.

Elektriska nagelfilar kan med fördel användas av både män och kvinnor. Gäller det barn bör de aldrig använda nagelfilen på egen hand, utan få hjälp av en vuxen. Dock rekommenderas det även här att man främst filar istället för att klippa.