Hudvård

Bästa Antirynkkrämen 2024 » Bäst i test

Inlägget innehåller reklam genom annonslänkar för Lyko.se, Nordicfeel.se & Åhlens.se.

Ta fram din huds ungdomlighet igen med en väl anpassad antirynkkräm till just din hud. Upplev hur hudens struktur slätas ut och blir jämnare för att reducera synligheten av rynkor och linjer.

Samtidigt jämnas hudens ton ut vilket minimerar synligheten av pigmentfläckar. Lyster tillförs och huden känns mjuk och följsam samtidigt som den blir silkeslen till ytan.

Använd en antirynkkräm i hudvårdsrutinen morgon och/eller kväll. Applicera efter noggrann rengöring och eventuellt serum. Regelbunden användning främjar ett mer tillfredsställande och långsiktigt resultat.

1. Filorga Time-Filler Absolute Wrinkles Correction Cream

Reducera synligheten av ålderstecken så som linjer och rynkor med hjälp av antirynkkrämen Time-Filler från Filorga. Denna kräm är en anpassad dagkräm för den mogna huden som bär spår av föråldring, stress, trötthet och torrhet. Krämen fyller ut linjerna och får huden att kännas mjuk, elastisk och spänstig.

Använd varje dag för bästa resultat. Applicera krämen på en väl rengjord hud och efter eventuellt serum. Komplettera din hudvård med en vårdande nattmask med återfuktande anti-age egenskaper för ytterligare effekt.

2. Estée Lauder Anti-age Kräm

Boosta din hud så att den får rätt förutsättningar för att kunna förnya och reparera cellerna. Genom att stimulera cellförnyelsen kan huden återfå förlorad spänst och lyster samtidigt som hudskador så som ålderstecken reduceras och förebyggs. Det är främst formulans extrakt av moringa som stimulerar hudens naturliga kollagen och elastin.

Krämen kan användas både som dagkräm och nattkräm. Det rekommenderas att använda krämen två gånger per dag för att uppnå fullgott resultat. Produkten kan kombineras med andra hudvårdsprodukter så som nattmask och ansiktsmask.

3. Rituals Anti-Age Ansiktskräm

Med enbart naturliga ingredienser har denna antirynkkräm från Rituals en kraftfull effekt för att motverka tecken på föråldrad hud. Krämen har återfuktande egenskaper och tillför ny energi och lyster till huden. Formulan är lätt till konsistensen vilket förenklar absorberingen så att ingen kladdig yta lämnas kvar.

Förutom att behandla och förebygga rynkor och linjer jämnar krämen ut hudens ton. Antioxidanter tillsätts för att stärka upp hudens skyddsbarriär vilket i sin tur även förebygger ålderstecken. Ingredienserna består bland annat av ginseng, sencha och vitamin C.

4. Exuviance Age Reverse Day Repair

Age Reverse har effektiva anti-age egenskaper för att behandla och vårda den mogna huden med spår av ålderstecken. De aktiva ingredienserna stimulerar hudens cellförnyelse vilket i sin tur reducerar synligheten av redan uppkomna ålderstecken samtidigt som nya förebyggs. Huden blir fastare med en ungdomlig spänst och lyster. Även hudens ton jämnas ut där pigmentfläckar reduceras i synlighet.

Formulan består av en rad olika peptider, antioxidanter som härstammar från granatäpple, retinol, Vitamin A och E samt NeoGlucosamin. Med den höga solskyddsfaktorn får huden ytterligare skydd mot yttre påfrestningar som kan påverka huden negativt.

5. L’Oréal Paris Age Perfect Moisturising Night Care

För kvinnor över 50 år finns denna särskilt anpassade nattkräm. Nattkrämen vårdar och behandlar den mogna huden för att motverka ålderstecken så som rynkor, linjer och pigmentfläckar. Formulan ser till att huden är återfuktad så att den upplevs mjuk och elastisk samtidigt som huden stramas åt och slätas ut.

Använd nattkrämen som en del i din vardagliga kvällsrutin, regelbunden användning varje kväll ger ett bättre resultat. Kan kombineras med nattmask för extra boost.

6. Elizabeth Arden Ceramide Lift and Firm Day Cream

Fyll ut rynkorna och få huden att se slät och ungdomlig ut igen med dagkrämen Ceramide Lift and Firm Day Cream från Elizabeth Arden. Krämen innehåller en hög solskyddsfaktor på nivå 30 vilket ger ett starkt skydd mot solens UV-strålar som kan orsaka hudskador och få huden att åldras i förtid.

Formulan har även en hög fuktighetsnivå för att ge fukt till den torra huden, fylla ut rynkor och få huden att se spänstig och fyllig ut.

7. Huxley Cream Anti-Gravity

Stå emot gravitationen som vill få din hud att se slapp och torr ut med rynkor och linjer. Fullproppad med värdefulla antioxidanter förser denna antirynkkräm din hud med såväl näring som fukt. Detta är komponenter som behövs för att din hud ska upplevas ung och spänstig med en jämnare struktur och ton.

Förutom antioxidanter finns det hyaluronsyra och kaktusfikonextrakt bland ingredienserna. Krämen kan appliceras på alla hudtyper och ger bäst effekt vid regelbunden användning. Applicera efter rengöring och eventuellt serum men innan nattmask.

8. Clarins Super Restorative Day Cream

Med flertalet aktiva ingredienser bearbetar Super Restorative Day Cream från Clarins huden så att den blir välmående med en förnyad spänst och lyster. Dagkrämen riktar sig till kvinnor i femtioårsåldern som upplever att huden har börjat åldras. Huden förses med fukt och näring som effektivt och skonsamt fyller ut huden för att reducera synligheten av rynkor och linjer.

Även hudens ton jämnas ut vilket minskar synligheten av uppkomna pigmentfläckar. De aktiva ingredienserna består bland annat av vitamin C, mikropärlor och peptider. Därtill finns SPF20 i krämen som ger ett extra skydd.

9. Nivea Cellular Anti-Age Day Cream

SPF15 ger ett bra grundskydd för yttre påfrestningar på huden, påfrestningar som kan orsaka hudskador och ålderstecken. För att vårda huden på insidan är krämen fylld av aktiva ingredienser så som hyaluronsyra och extrakt av magnolia.

Tillsammans förser ingredienserna huden med fukt som har en utslätande förmåga, stressreducering samt att hudens produktion av kollagen stimuleras. Massera in dagkrämen på morgonen efter rengöring och serum.

10. Decléor Lavender Fine Rich Day Cream

Decléor har tagit fram en vårdande anti-age dagkräm för den mogna och torra huden. L-proline heter det specifika komplexet som ingår i formulan och som förser huden med näring och fukt. Rynkor och linjer kommer att slätas ut och bli mindre synliga samtidigt som hudens spänstighet förbättras liksom dess lyster.

Den torra huden kan lätt kännas irriterad varför krämen även har lugnande egenskaper. Rengör ansiktet som vanligt på morgonen, applicera eventuellt serum och därefter denna fuktighetgivande dagkräm. Komplettera hudvården på kvällen med en vårdande nattmask som även den bör ha anti-age egenskaper.

11. Lancôme Génifique

Aktivera hudens ungdomliga egenskaper med hjälp av dagkrämen Génifique från Lancôme. Krämen kan användas på den mogna huden oavsett hudtyp. Produkten ger en känsla av lyx och känns mjuk och behaglig i konsistensen mot huden. Huden förses med värdefull energi vilket gör att den ser pigg och välmående ut.

Formulan motverkar ålderstecken samtidigt som redan uppkomna linjer reduceras i synlighet. Använd dagligen för bästa effekt. Går bra att kombinera med andra hudvårdsprodukter som ansiktsmasker, serum, nattmask och andra fuktighetskrämer.

Vad är en antirynkkräm?

En antirynkkräm är en särskilt anpassad hudkräm som kan finnas både som dagkräm och som nattkräm. Formulan är framtagen för att passa den mogna huden där ålderstecken redan har uppstått då den behandlar och reducerar synligheten av dessa samtidigt som den förebygger uppkomst av nya ålderstecken.

Krämen verkar för en slätare hudstruktur och en jämnare hudton, en hud med både spänst och lyster.

Hur väljer jag rätt antirynkkräm?

När du ska välja antirynkkräm är det viktigt att du hittar en produkt som är anpassad efter din hudtyp, om din hud är torr, fet, normal eller en blandad hy. Det är även viktigt att krämen ska passa till din huds tillstånd, om den till exempel lider av eksem, är känslig eller har acne.

Därtill kan du även lägga på andra faktorer som kan vara viktiga för dig när du köper hudvårdsprodukter, till exempel att den bara ska innehålla naturliga ingredienser eller vara vegansk.