Hudvård

Biotherm Ansiktskräm 2024 » Bäst i test

Inlägget innehåller reklam genom annonslänkar för Lyko.se, Nordicfeel.se & Åhlens.se.

Att det finns många bra ansiktskrämer från Biotherm är knappast en överraskning för någon. De har många fina exempel på exakt hur en ansiktskräm ska kännas, dofta och se ut. 

Precis som med hudvård från exempelvis Lumene, Clinique eller något annat märke som man kan hitta i de flesta skönhetsbutiker så är Biotherms krämer testade av många personer och det är alltid en klar fördel. 

Det är inte svårt att hitta en favorit i deras utbud då det finns något för alla smaker. Man kan använda flera olika ansiktskrämer från Biotherm, om man vill. Det är ofta så att man vill byta kräm efter årstid och det är möjligt att göra med Biotherm och ändå hålla sig inom samma märke. 

Det spelar ingen roll vad din hud har för behov, det finns en passande kräm från Biotherm vare sig du vill behandla rynkor, du har torr hud, eller vad det nu kan vara. Det är bara att välja ut sin favorit och njuta av resultatet. 

1. Biotherm Blue Therapy Accelerated Cream

Biotherm Blue Therapy Accelerated Cream

Just denna ansiktskräm är lite extra härlig då den dels har en extra snygg förpackning och dels för att den passar alla hudtyper. Det är en anti age-kräm som ger fylligare hud med mindre rynkor.

Huden blir både fräschare, fastare och slätare vid användning av denna ansiktskräm – man får med andra ord många olika positiva effekter för huden i en och samma kräm. Detta är en dagkräm och den fungerar bra under makeup.

Den innehåller algen Life Plankton från termalkällorna i Frankrike, vilket gör att den är lite extra härlig.

2. Biotherm Aquasource Cream – Dry Skin

Biotherm Aquasource Cream - Dry Skin

För dig med torr hud är detta en drömprodukt då den gör att din hud blir mjuk och smidig utan att kännas fet. Huden blir återfuktad och uppfräschad av denna kräm och den doftar mycket gott.

Krämen har en behaglig konsistens och den känns silkeslen mot huden utan att kännas det minsta kladdig. Detta är en av Biotherms klassiker som hängt med länge och det är inte svårt att förstå varför den är populär. Det är helt enkelt en mycket bra ansiktskräm till ett rimligt pris.

Den ska användas på morgonen, vilket innebär att den funkar bra under makeup.

3. Biotherm Homme Aquapower Dry skin för män

Biotherm Homme Aquapower Dry skin för män

Med denna ansiktskräm får du en härlig återfuktare som är framtagen speciellt för att passa en manlig hud. Den är mjuk och skön mot huden och dessutom ger den en mycket fräsch känsla vid applicering.

Huden blir genast återfuktad, tar bort den strama känslan och den håller huden återfuktad i 24 timmar. Krämen har en revolutionerande formula och är berikad med näringsgivande ämnen. Den perfekta ansiktskrämen för dig som behöver släcka hudens törst.

4. Biotherm Aquasource Cream SPF 15

Biotherm Aquasource Cream SPF 15

Detta är den variant av Biotherm Aquasource som är för normal/blandhy och det betyder att detta är en favorit. Den är oerhört fräsch mot huden och då det är en dagkräm passar den bra under smink.

Med denna kräm får du en hud som är mjuk, fräsch och rejält återfuktad – allt man kan tänkas vilja ha ut av en ansiktskräm, med andra ord. Att den dessutom har en otroligt fräsch doft gör knappast saken sämre, utan det gör bara att den blir ännu mer attraktiv.

5. Biotherm Aquasource Cocoon – Normal/Torr hud

Biotherm Aquasource Cocoon - Normal Torr hud

Med denna ansiktskräm får man en kräm som känns fräsch som gel, men som ändå ger de närande effekterna av ett balm. Detta innebär att det är det perfekta valet för dig som behöver mycket näring, men ogillar en fet känsla på huden.

Den ger fukt och näring till din hud i 48 timmar och den passar normal till torr/vintertorr hud. Använd den på morgonen efter rengöring och njut av effekterna av Biotherms Ceramide 5- och kokong-komplex.

Sammanfattning

Biotherm har många bra ansiktskrämer och som ni kan se ovan så finns det en kräm för alla. Det som är så bra med just Biotherm är att deras ansiktskrämer är otroligt återfuktande och att de håller fukten hela dagen. 

Det är också så att deras produkter alltid har en fräsch doft och behaglig konsistens. Vill du ha en bra ansiktskräm som hamnar i mellanskiktet vad gäller pris så är alltså Biotherm ett mycket bra val för dig.