Hudvård

Bästa Anti-Age Krämen 2023 » Bäst i test

Inlägget innehåller reklam genom annonslänkar för Lyko.se, Nordicfeel.se & Åhlens.se.

Återge din hud dess ungdomliga egenskaper med en väl sammansatt antirynkkräm. Krämerna är för dig som upplever att huden i ansiktet har börjat åldras och visat tecken på linjer och rynkor.

Med en anti-age kräm får din hud hjälp med att stimulera cellförnyelsen så att din hud kan reparera och reducera synligheten och uppkomsten av ålderstecken. Resultatet blir en fyllig och spänstig hud som är jämn i huden och som strålar med en härlig lyster.

1. Filorga Time-Filler Absolute Wrinkles Correction Cream

Oavsett om dina linjer i ansiktet har uppstått av stress, ålder eller torrhet så kan dess synlighet reduceras med hjälp av Time-Filler Absolute Wrinkles Correction från Filorga. Denna antirynkkräm fyller ut och slätar ut den åldrande huden. Den slappa huden blir spänstig igen och får en silkeslen yta.

För bästa resultat bör krämen appliceras två gånger om dagen, både morgon och kväll. Krämen har en lätt formula som snabbt absorberas av huden så att du direkt kan gå vidare i din hudvårdsrutin.

2. Estée Lauder Anti-age Kräm

Återge huden dess ungdomliga egenskaper så som en spänstig, fyllig hud med lyster. Antirynkkrämen från Estée Lauder innehåller ett unikt komplex av revitaliserande ingredienser. Däribland finns moringaextrakt som stimulerar hudens produktion av kollagen och elastin, två ämnen som behövs för att hudens förnyelseprocess ska fungera.

Använd krämen regelbundet, två gånger om dagen, och upplev effekter redan efter 4 veckor. Börja med att rengöra huden ordentligt och applicera sedan Revitalizing Supreme + Global Anti-Aging Creme i ansikte, på hals och på dekolletage.

3. Rituals Anti-Age Ansiktskräm

Namnet Energy & Anti-Age Face Cream avslöjar vad denna antirynkkräm gör för din hud. Den tillför energi och motverkar ålderstecken. Detta sker med hjälp av naturliga ingredienser så som Sencha, vilket är ett grönt te som lugnar huden med antioxidanter och tillför fukt.

Även Ginseng har liknande egenskaper men den ökar även hudens ämnesomsättning något som resulterar i en hud som ser yngre ut. Därtill finns Camu Camu som tillför en hög koncentration av vitamin C. Ingredienserna tillsammans gör att huden känns spänstig, slät, len och får ett tilltalande lyster.

4. Exuviance Age Reverse Day Repair

Antirynkkrämen från Exuviance stimulerar hudens cellförnyelse som gör att huden kan läka och reparera hudskador i form av linjer och rynkor. Detta sker med en formula innehållandes olika peptider, NeoGlucosamin, retinol, antioxidanter samt vitaminerna A och E.

Tillsammans slätar de ut huden för att reducera synligheten av rynkor samtidigt som hudens ton jämnas ut liksom uppkomna åldersfläckar. Ansiktskrämen appliceras efter rengöring och kan användas både morgon och kväll. Formulan innehåller även SPF som står emot solens skadliga UV-strålning.

5. L’Oréal Paris Age Perfect Moisturising Night Care

För de som har en mogen hud kan denna antirynkkräm appliceras till natten för att förebygga och reducera ålderstecken. Den slappa huden blir spänstig igen, rynkor och linjer fylls ut, den torra huden återfuktas och hudtonen jämnas ut.

Som ett resultat av regelbunden användning blir huden mjuk och behaglig med förnyad ungdomlighet. Bland ingredienserna finns till exempel extrakt från sojaböna och ett särskilt Melanin-Block. Applicera krämen varje kväll efter rengöring.

6. Elizabeth Arden Ceramide Lift and Firm Day Cream

Med en hög fuktighet i krämen fyller formulan effektivt ut rynkor och linjer som har uppstått. Samtidigt får huden en förnyad spänst vilket förebygger att nya ålderstecken uppkommer. Huden får ett nytt lyft och upplevs stramare med mer volym.

Krämen innehåller även SPF 30 vilket är en hög nivå på solskyddsfaktor som ger ett optimalt skydd mot UV-strålar. UV-strålning har annars en tendens att föråldra huden i förtid. Använd krämen i morgonens hudvårdsrutin och njut av en fräsch hud hela dagen med ökad lyster.

7. Huxley Cream Anti-Gravity

Ta kontroll över hudens åldrande i ansiktet med hjälp av antirynkkrämen Anti-Gravity från Huxley. Formulan är rik på antioxidanter som ger ett skydd mot yttre påfrestningar som kan påverka hudens åldrande. Därtill tillför den värdefull näring och rikligt med fukt till huden.

Denna kombination har en förmåga att jämna ut hudens struktur och ton, stimulera hudens cellförnyelse och tillföra lyster. Krämen kan appliceras på alla hudtyper och kan användas både som dagkräm och nattkräm. Applicera på rengjord hud.

8. Clarins Super Restorative Day Cream

För kvinnor med en mogen hud kan Clarins dagkräm Super Restorative ge resultat i form av slätare struktur, jämnare ton, ökad lyster och mjukhet. Krämens aktiva ingredienser består av olika peptider, Harunganaextrakt, mineralpigment , sheasmör, hyaluronsyra och C-vitamin.

Därtill finns även ett starkt skydd mot skadlig UV-strålning i form av SPF 20. Dagkrämen kan användas på alla hudtyper som upplever ålderstecken eller förslappad hud. Applicera krämen regelbundet varje dag vid morgonrutinen för att få ett långsiktigt och tillfredsställande resultat.

9. Nivea Cellular Anti-Age Day Cream

Nivea har tagit fram en anti-age produkt i form av en dagkräm. Krämen har en formula vars egenskaper stimulerar hudens egen cellförnyelse vilket gör att huden har en bättre förmåga att läka hudskador i form av linjer och rynkor. Detta görs med hjälp av hyaluronsyra och kollagen som är hudens egna byggstenar för förnyelse.

Bland ingredienserna finns även skyddande SPF 15 som förebygger hudskador orsakade av UV-strålning samt extrakt av mangnolia som verkar stressreducerande och lugnar huden.

10. Decléor Lavender Fine Rich Day Cream

För den mogna huden som har en tendens att bli torr finns Lavender Fine Rich Day Cream från Decléor. Detta är en antirynkkräm som appliceras på morgonen i form av en dagkräm. Krämens formula består av ett unikt komplex som verkar för att slapp hud ska stramas upp, linjer och rynkor fyllas ut och torr hud ska återfuktas.

Formulan är lätt till konsistensen så att den snabbt absorberas på huden som därefter känns uppfriskad och fräsch. Använd först en ansiktsrengöring och applicera sedan dagkrämen på den rengjorda huden.

11. Lancôme Génifique

Aktivera hudens ungdomliga egenskaper med hjälp av den lyxiga dagkrämen Génifique från Lancôme. Krämen består av flera aktiva ingredienser som tillsammans balanserar huden, reducerar synliga ålderstecken och förebygger att nya uppstår.

Använd regelbundet, gärna både morgon och kväll, för att uppnå ett tillfredsställande resultat. Produkten lämpar sig bäst för den mogna huden där den kan appliceras på alla hudtyper som vill få tillbaka sin ungdomliga spänst och lyster.

Vad är en anti-age kräm?

En anti-age kräm är en särskilt anpassad ansiktskräm vars förmåga är att effektivt reducera och förebygga uppkomsten av ålderstecken. Det handlar om att släta ut rynkor och linjer vilket görs genom att huden fylls ut inifrån.

Huden stramas även upp så att den inte upplevs lika slapp, hudtonen jämnas ut för att reducera synligheten av röda partier, mörka ringa under ögonen och pigmentfläckar.

Detta görs med hjälp av olika ingredienser som varierar mellan olika krämer och fabrikat. Anti-age kräm finns som både nattkräm och dagkräm så att man kan välja en som passar sig själv bäst. En del krämen är även anpassade för att appliceras både morgon och kväll så att man bara behöver en kräm.

Vem ska använda en anti-age kräm?

Denna typ av ansiktskräm är särskilt sammansatt för att passa personer som har en mogen hud. En del är rekommenderade från 25+ då huden kan börja uppvisa ålderstecken.

Vid den åldern handlar det mycket om att förebygga uppkomsten. Andra krämer är anpassade för 50+ vars uppgift då istället blir att reducera synligheten av redan uppkomna ålderstecken.