Hudvård

Eucerin Ansiktskräm 2024 » Bäst i test

Inlägget innehåller reklam genom annonslänkar för Lyko.se, Nordicfeel.se & Åhlens.se.

Eucerin är ett märke som har många härliga ansiktskrämer och det är inte svårt att hitta en favorit i det stora utbudet. Behöver du en ansiktskräm som tar hand om mogen hud? En kräm som ger massor av fukt? Kanske är det så att du behöver en kräm för en blank/fet hud? Det är bara att välja den som passar just dig! 

Precis som märken som exempelvis Biotherm, Clinique eller Dermalogica så är det ett pålitligt märke med produkter som har bra innehåll. Eucerin säljs bland annat på apotek och det innebär att deras produkter gått igenom Apotekets kvalitetskontroll – detta gör att du kan känna dig säker oavsett vilken ansiktskräm du väljer. 

Huden kommer att må bra när du väljer Eucerin och det kommer även plånboken att göra. Deras krämer, och andra hudvårdsprodukter, är av hög kvalitet och då deras priser ligger i mellanskiktet vad gäller hudvård så är det så bra det kan bli! 

1. Eucerin Hyaluron-Filler + Elasticity Day Cream

Eucerin Hyaluron-Filler + Elasticity Day Cream

Denna stärkande dagkräm passar för en åldrande hud då den förbättrar elasticiteten på ett mycket bra sätt. Huden blir fyllig och spänstig samtidigt som fina linjer reduceras. Det är med andra ord en perfekt ansiktskräm för dig som är lite äldre. Den är också mycket bra för dig som har torr och känslig hud. 

Innehållet av hyaluronsyra ser till att huden får fin struktur och lyster och arctiin gör så att produktionen av kollagen i huden ökar. Dessutom innehåller krämen antioxidanter som ökar blodcirkulationen. 

Konsistensen är behaglig och den absorberas snabbt. Då det är en ansiktskräm som ska användas som dagkräm innehåller den även SPF15 + UVA-skydd. Den innehåller parfym, vilket är bra att veta. 

2. Eucerin Hyaluron-Filler Day Cream

Eucerin Hyaluron-Filler Day Cream

Med denna ansiktskräm får normal/blandhy en bra kräm som fyller ut rynkor. Krämen har en avancerad sammansättning som motverkar rynkor för just denna hudtyp, vilket innebär att den inte ska användas av personer med annan hudtyp. 

Den har ett stort innehåll av hyaluronsyra och den innehåller det bioaktiva ämnet glycin saponin som främjar hudens egen produktion av just hyaluronsyra. Krämen slätar ut linjer och fyller ut rynkor samtidigt som den absorberas snabbt. 

Denna ansiktskräm har SPF15 och UVA-skydd. Detta innebär att den även förebygger förtida hudåldrande.

3. Eucerin AQUAporin ACTIVE med SPF

Eucerin AQUAporin ACTIVE med SPF

Med denna fuktkräm får din hud snabb återfuktning på djupet och den är perfekt för dig som har känslig och uttorkad hud. Den har SPF25, vilket är mycket bra (många ansiktskrämer har endast SPF15). Den skyddar också mot UVB- och UVA-strålning. 

Ansiktskrämen ger återfuktning som varar i 24 timmar, vilket gör att huden blir smidig och mjuk dygnet runt. Huden får lyster och glåmig/trött hud får nytt liv och dessutom är det på det viset att huden upphör att kännas stram. 

Den är helt parfym- och parabenfri och det är alltid positivt när det kommer till hudvård. Bland ingredienserna hittar vi bland annat gluco-glycerol som är en mycket bra återfuktande ingrediens som ger flera aquaporiner i huden.

4. UltraSENSITIVE Soothing Care Torr hud

UltraSENSITIVE Soothing Care Torr hud

Här kommer en ansiktskräm från Eucerin som passar för dig som har vill ha en koncentrerad behandling av rynkor. Den passar alla hudtyper och fyller ut rynkor på ett väldigt effektivt sätt.

Med en kräm som målinriktat jobbar mot just rynkor så får man även mycket av den fukt som vi alla så väl behöver. Detta är kräm som passar bra för dig som behöver en produkt som lugnar huden och stärker hudens barriär. 

Den är oparfymerad och passar därför perfekt för dig som har en känslig hud som lätt blir irriterad. Den är även ett bra val för dig med torr hud. Med en kort innehållsförteckning är detta en produkt som är “ren” och det är bra för all typ av hudtillstånd.

5. Eucerin Hyaluron-Filler Nattkräm

Eucerin Hyaluron-Filler Nattkräm

Denna nattkräm är ett bra val oavsett vad du har för hudtyp. Den fyller ut såväl djupa rynkor som tunna linjer, så det är ett bra val för alla vars hud börjat åldras. 

Krämen innehåller glycin saponin som stimulerar hudens egen produktion av hyaluronsyra + två olika varianter av hyaluronsyra. Alla typer av rynkor blir behandlade med denna formel och innehållet av koncentrerad dexpantenol främjar hudens förnyelseprocess gör att krämen blir ännu mer effektiv.

Sammanfattning

Som ni kan se så är det tydligt att Eucerin vet hur man ska bjuda på en bra ansiktskräm. Det spelar ingen roll vad man har för hudtyp – det finns nämligen en bra produkt från Eucerin för alla. 

Vi gillar deras ansiktskrämer av flera andra anledningar också – det är pålitliga och bra produkter med bra innehåll som man som konsument kan kännas sig säker med.