Hudvård

Clinique Ansiktskräm 2023 » Bäst i test

Inlägget innehåller reklam genom annonslänkar för Lyko.se, Nordicfeel.se & Åhlens.se.

När det kommer till ansiktskrämer från Clinique är det ofta så att man har testat åtminstone en av deras krämer. Precis som exempelvis Dermalogica är detta ett mycket populärt märke och de har ett flertal bra ansiktskrämer man kan välja mellan.

Då detta är ett märke som säljs över hela världen så kan man alltid hitta sin favorit bland ansiktskrämerna var man än befinner sig. Det är alltid praktiskt och det är också kul eftersom det ibland kommer någon form av specialdesign eller liknande. I vissa fall släpps inte dessa specialprodukter i hela världen och då kan man passa på att köpa en när man befinner sig utomlands.

De har inte bara ansiktskrämer som är av bra kvalitet, utan det är också på det viset att de har många bra produkter att välja mellan vad gäller både hudvård och skönhetsprodukter. Ett bra märke som täcker in det mesta, med andra ord.

1. Clinique Moisture Surge 72 Hour

Clinique Moisture Surge 72 Hour

Med denna ansiktskräm får du det bästa från Clinique inpackat i en ljuvligt rosa burk. Detta är deras kultprodukt och den är verkligen precis så bra som en kultförklarad ansiktskräm ska vara. Den ger en omedelbar fuktboost och man känner sig härligt återfuktad hela dagen, eller i upp till 72 timmar för att vara exakt.

Med den här krämen stannar fukten trots att du tvättar ansiktet, så om du använder den dagligen så har du konstant hög fuktnivå i din hud. Inte illa, eller hur? Den innehåller bland annat koffein som aktiverar hudens naturliga fuktmekanism och fyller på hudens fuktreserver. Du hittar såklart även en bra dos av hyaluronsyra, men även aloevatten finns med bland ingredienserna.

Detta är en ansiktskräm som är perfekt att använda som bas för smink, så om du sminkar dig på morgonen är det ett hett tips att använda just denna ansiktskräm som ett första steg innan primer och/eller foundation.

2. Clinique Dramatically Different Moisturizing

Clinique Dramatically Different Moisturizing

Denna fuktgivande ansiktskräm stärker hudens skyddande barriär och gör så att fukten stannar där den ska, trots att den har en tunn formula. Det är både praktiskt under smink och behagligt på kvällen med en formula som inte är för rik, så testa denna om du gillar det.

Just denna kräm ingår i Cliniques 3-Stegssystem och detta är den tredje och sista produkten man ska använda efter rengöring och toner. Använd den på ansikte och hals morgon och kväll för bäst resultat.

3. Clinique Clinique Smart SPF15 Custom-Repair Moisturizer

Clinique Clinique Smart SPF15 Custom-Repair Moisturizer

Detta är en snabbverkande fuktkräm som passar dig med blandhy, torr hy och mogen hy. Den stärker hudens fuktbarriär samtidigt som hudtonen blir jämnare. Den verkar också på rynkor och fina linjer då synligheten av dessa reduceras vid regelbunden användning.

Resultatet är en friskare, fastare och mer levande hy som har fin lyster och känns återfuktad på djupet. Att den innehåller UVA/UVB-solfilter gör att din hud skyddas mot solens skadande strålar och det gör att du undviker förtida åldrande av din hud. Den har SPF15.

4. Clinique Superdefense SPF 25

Clinique Superdefense SPF 25

Om du har trist och glåmig hud så är detta räddningen för dig – detta är nämligen en dagkräm som väcker trött hud till liv och ger den förnyad lyster och en ungdomligare finish.

Den hjälper också till att korrigera ålderstecken och en ojämn hudstruktur, så huden kommer att bli mindre grå med färre fina linjer och rynkor.

Med denna kräm får du också ett bra skydd mot de vanligaste föroreningarna och den negativa miljöpåverkan huden utsätts för under dagen. Den är helt oljefri och har SPF25.

5. Clinique Superdefense Night

Clinique Superdefense Night

Här har vi en nattkräm som hjälper huden att motstå de första ålderstecknen i din hud. Den stimulerar den naturliga kollagen- och elastinproduktionen samtidigt som den stöttar den optimala cellförnyelsen. Allt detta sker under natten, så du behöver inte göra ett dugg – det är bara för dig att vakna upp frisk och fräsch som en nyponros.

Fuktbarriären stärks och huden blir bättre på att stå emot miljömässig påverkning. Du ska använda denna varje kväll efter att du använt rengöring + toner då den är en del av deras 3-Stegssystem.

Sammanfattning

Clinique har mycket att erbjuda och vill man ha en bra ansiktskräm så finns det, som ni kan se ovan, många olika att välja mellan. De har både dagkrämer, nattkrämer och den typen av ansiktskräm som kan användas både på natten och på morgonen, 24h-kräm. Detta gör det enkelt att välja den som känns mest passande för ens egna behov.