Smink

9 Bästa Fransserum 2024 » Bäst i test

Ett bra fransserum kan göra stor skillnad för dina fransar om du använder det rätt och om du köper en bra produkt. Inom detta segment finns det mycket att välja mellan, så det är inte svårt att hitta en favorit.

Vare sig du vill ha tätare fransar, svartare eller längre så är det klokt att välja fransserum. Det är också ett perfekt val för dig som behöver hjälp med sköra ögonfransar.

1. Revitalash Advanced Fransserum

Revitalash Advanced är ett fransserum som är värt varenda krona. Det kan kännas lite dyrt till en början, men så fort du börjar använda den kommer du känna att det är värt det. Det tar ett par månader innan det ger effekt, men då är det så att effekten är fantastisk.

Dess formula består av bland annat extrakt av grönt te, lipider, biotin och peptider. Utöver att detta serum förbättrar dina fransar så skyddas de också. Det är med andra ord en multifunktionell produkt som tar hand om fransarna på alla sätt och vis.

Fransarna blir glansiga, flexibla och du får en “mascara-effekt” utan att behöva använda någon mascara.

2. Xlash Eyelash Fransserum

Med Xlash Eyelash serum får du en lyxig och effektiv produkt till bra budgetpris. Resultatet är långa, mörka och täta fransar som imponerar starkt. Inte nog med att den innehåller mineraler, peptider, antioxidanter och aminosyror, detta serum ger även effekt relativt snabbt.

Du kan räkna med effekt efter cirka 3-4 veckor. Får du inte resultat inom den tiden ska du inte ge upp, utan då är det bara att fortsätta ett par veckor till. Använd detta serum dagligen under 6-8 veckor för att sedan dra ner på det till 1-3 gånger i månaden.

3. Swiss Clinic Eyelash Enhancer

Detta fransserum innehåller de aktiva ingredienserna Redensyl, Capixyl och Biosaccharides. Dessa ämnen ser till att både fixa volym, stimulera tillväxten av fransar samt minska håravfall och förbättra volymen på fransarna.

Dina fransar kommer att lämnas tjockare, längre, mindre spröda och fulla av nytt fräscht liv med detta fransserum. Du behöver alltså inte vara orolig över att inte nå ett önskat resultat. Det tar cirka 3-6 veckor innan du ser resultat, men det kan också ta lite längre tid än så. Resultat blir det oavsett, men hur lång tid det tar är lite individuellt.

4. Maybelline Lash Sensational Fransserum

Här har vi en mycket snygg variant av fransserum som kommer i en underbar rosa förpackning. Den är budgetvänlig och du kan räkna med att se resultat efter cirka 4 veckor.

Detta serum innehåller vitamin B5 och aminosyror och dessa ingredienser gör att fransarna blir starkare, mjukare och blankare. Fransarna kommer inte att ramla av medan du använder detta serum, utan istället blir det en fräsch och hälsosam look.

5. Lashfood Natural Eyelash Enhancer

Detta är ett ekologiskt fransserum och bara det är såklart värt mycket. Att det sedan är bra till på köpet gör att detta är det självklara valet för dig som värnar om både dig själv och om miljön.

Med Phyto-Medic Complex (organiska örtextrakt) ökas din ögonfranstillväxt och de blir både fylligare, starkare och allmänt mer hälsosamma. Lavendelvatten, ris- och soja protein samt adenosin och arginin tillför alla mycket i processen. Täthet, längd och tjocklek förbättras och dessutom är detta en produkt som inte irriterar dina ögon.

6. By Terry Mascara Terrybly

Ni som gillar By Terry sedan tidigare har säkert bra koll på denna mascara. Ni som inte har det kommer att få det nu – den är exceptionell på många olika sätt. Inte bara ger den ett snyggt resultat när den används som mascara, den aktiverar även tillväxt på lång sikt då den ger mycket näring.

Konsistensen är härligt stretchig och du behöver inte oroa dig över att den kommer att smeta ut sig eller smula. Du kan enkelt använda den i flera lager och du får volym, längd och tjocklek till varje ögonfrans.

Detta är inte ett “vanligt” fransserum, utan det är mascara som ger näring till fransarna medan du är sminkad. Du ska alltså inte använda den över natten som du kan göra med andra serum.

7. RapidLash Eyelash Enhancing Fransserum

Med detta ögonfransserum får du en innovativ produkt som ger ett vackert och synbart resultat. Det är ett prisbelönt serum som sålts i miljontals världen över och det är dessutom testat av ögonläkare.

Det har relativt snabb verkan då du kan se resultat efter 6-8 veckor. Serumet innehåller aminosyror, polypeptider, biotin, sojabönsolja, panthenol och pumpafröextrakt. Det är helt fritt från parabener och innehåller ingen parfym.

8. Filorga Optim Eyes Lashes & Brows

Detta snygga ögonfransserum kommer i en extra snygg förpackning. Den funkar i två steg och det är lätt att förstå hur man använder den. Det är bara att först ta steg 1 och därefter steg 2.

I det första steget får du ett stimulerande serum som ger både volym, hårtillväxt och längd. I det andra steget ges fransarna näring som skyddar dem, så det är ett serum som tar hand om allt fransarna behöver.

9. Eyelash Fortifying Growth Fransserum

Här har vi ett stärkande ögonfransserum som förlänger fransarna samtidigt som de blir fylligare. Det är även återfuktande och näringsgivande så att dina ögonfransar ska må så bra som möjligt. 

Serumet är prisvänligt och det passar både för ögonfransar och för ögonbryn. Du kan räkna med resultat efter några veckor, men ofta tar det lite längre tid än så att se riktiga resultat. Ha lite tålamod med ditt ögonfransserum, oavsett vilket av ovan du väljer, och se till att applicera det regelbundet.

Vad är ett fransserum?

Fransserum är en toppenprodukt som används för att stärka och förlänga dina naturliga ögonfransar. Det passa perfekt för dig som vill ha snygga och fräscha fransar utan att behöva använda vare sig lösögonfransar eller mascara. Du kan naturligtvis kombinera dessa, men det är ett bra val för dig som ogärna sminkar fransarna.

Efter att man använt serumet en tid så ser man skillnad då fransarna blir både tjockare, längre och mörkare. Det krävs ofta att man använder fransserum mellan 3-6 veckor innan man ser skillnad.

Varför ska man använda fransserum?

Fransserum ska användas om man känner att kvaliteten på ens ögonfransar inte är vad den borde vara. Många som använder det har korta och sköra ögonfransar som behöver ett lyft både vad gäller längd och volym.

Ett bra fransserum tar hand om alla delar av fransarna, vilket innebär att man får både volym, längd och mindre sköra fransar i ett.

Läs mer: Ögonfransserum bäst i test

Vilket fransserum är bäst?

Revitalash Advanced fransserum är det fransserum vi tycker är bäst för tillfället. Det är snyggt förpackat och inuti gömmer sig en mycket högkvalitativ produkt som är svår att tacka nej till.

Det är ett fransserum som är effektivt och allergivänligt samtidigt som det ger vackra och starka fransar – ett kanonbra val, helt enkelt.