Hudvård

Lumene Ansiktskräm 2023 » Bäst i test

Inlägget innehåller reklam genom annonslänkar för Lyko.se, Nordicfeel.se & Åhlens.se.

Om du är ute efter bra hudvårdsprodukter som har fina naturliga ingredienser så som nordiskt källvatten, nordiska hjortron med mera så är Lumene det märke du ska satsa på. Några av planetens mest potenta ingredienser finns ovanför polcirkeln och dessa tillvaratas av Lumene.

Deras hudvårds- och skönhetsprodukter ger fin lyster och de förstärker hudens naturliga styrka och skönhet. Huden blir helt enkelt mer balanserad och harmonisk med Lumenes produkter.

Det är alltid bra med ansiktskrämer som är utan onödiga tillsatser och annat onaturligt, så titta efter korta innehållsförteckningar och naturligt innehåll som hos Lumene för ett sunt och friskt resultat.

Lumene kan köpas i skönhetsbutiker, på apotek med mera. Precis som Clinique, Biotherm och andra kända märken så är det ofta så att man kan hitta ansiktskrämer eller annat till extra bra pris. Det är också så att man kan räkna med att den ansiktskräm man är ute efter alltid finns att köpa på ett eller annat ställe och det är såklart väldigt positivt.

1. Lumene Valo Glow Reveal Vitamin C Moisturizer

Lumene Valo Glow Reveal Vitamin C Moisturizer

Denna ansiktskräm består av 87 % naturliga ingredienser och det är ett högt innehåll av naturliga ingredienser jämfört med många andra hudvårdsmärkens ansiktskrämer – stort plusbetyg för det, alltså.

Lumenes unika teknologi med bärextrakt och C-vitamin i kombination med källvatten, hyaluronsyra, Vitamin B5, Vitamin B3 och omega fettsyror hjälper till med hudens naturliga kollagensyntes i denna ansiktskräm. Här visar Lumene upp sig från sin bästa sida, alltså.

Den absorberas snabbt av huden och den doftar gott. Dessutom ger den fin lyster och ger sammetslen hud. Det är en dagkräm, så den är tänkt att användas på morgonen.

2. Lumene Valo Vitamin C Ansiktskräm SPF15

Lumene Valo Vitamin C Ansiktskräm SPF15

Detta är en mycket behaglig ansiktskräm från Lumene som passar alla hudtyper. Den är också vegansk och fri från både mineraler och parabener. Detta gör att huden mår bra med hjälp av ett naturligt innehåll. Krämen består av 77 % naturliga ingredienser.

Den ger, som andra produkter från Lumene, fin lyster till huden och den innehåller SPF15. Bland ingredienserna hittar vi bland annat fröolja och fröextrakt från hjortron som är rika på antioxidanter, Vitamin B5, Vitamin C och Vitamin E.

Då den ska användas som dagkräm passar den bra under smink.

3. Lumene Lähde Hydration Recharge Overnight Cream

Lumene Lähde Hydration Recharge Overnight Cream

Med denna nattkräm får ditt hår allt som behövs för att du ska vakna upp med en strålande hud som ser frisk och fräsch ut. Den ger intensiv återfuktning under natten och detta gör att huden får fin lyster. Att vakna upp med fin lyster är drömlikt och det är just vad denna kräm ger dig.

Den innehåller bland annat björksav och att den är fri från parabener, mineraloljor och formaldehydfrigörare är ett stort plus då det gör att innehållet är fräscht och bra. Den innehåller 88 % naturliga ingredienser, vilket är bra.

4. Lumene Ajaton Nordic Ageless Radiant Youth Nattkräm

Lumene Ajaton Nordic Ageless Radiant Youth Nattkräm

Här har vi en nattkräm som innehåller inkapslade kopparpeptider. Dessa bidrar till att huden ser fastare ut, vilket är ett stort plus. Det är roligt att vakna upp med spänstig och fast hud och det får man så att det räcker och blir över med just denna nattkräm.

Krämen innehåller även skyddande stamceller från lingon, lystergivande fermenterade hjortron och ljung som är lugnande. Denna sammansättning gör så att huden strålar och får ett mer ungdomligt utseende – den reducerar nämligen fina linjer och rynkor samtidigt som den ger lyster och fräschör.

5. Lumene Hehku Radiance Defending Transformative Dagkräm

Lumene Hehku Radiance Defending Transformative Dagkräm

Denna djupverkande dagkräm är lätt att falla för då den återställer hudens lyster och reducerar ålderstecken i ett. Den skyddar också mot solens föråldrande inverkan och minskar förekomsten av rynkor. Den jämnar även ut hudtonen och gör så att huden ser fastare ut.

Förutom att den innehåller källvatten hittar vi även havtornsolja och stimulerande peptider bland ingredienserna. Ansiktskrämen är helt fri från parabener, formaldehydfrigörare och mineraloljor. Vad den däremot har ett högt innehåll av är naturliga ingredienser – den har nämligen 75 % naturliga ingredienser.

Sammanfattning

Lumene är ett härligt hudvårdsmärke som bjuder på ett härligt och naturligt innehåll. Deras ansiktskrämer finns för olika hudtyper och hudtillstånd, men det naturliga och fräscha innehållet, som är inspirerat av Norden och nordiska naturskatter, hittar man i alla produkter.

Välj den ansiktskräm som passar dig bäst. När du hittat din favorit kan du köpa till andra produkter från Lumene. På så sätt kan du ha alla hudvårdsprodukter från ett och samma märke.