Smink

Anastasia Ögonbrynspenna 2023 » Bäst i test

Inlägget innehåller reklam genom annonslänkar för Lyko.se, Nordicfeel.se & Åhlens.se.

Det finns ett flertal olika märken som har bra ögonbrynspennor och ögonbrynsprodukter i allmänhet idag. Förutom just Anastasia så finns det bra varianter hos bland annat Depend, Nars med flera. Det är med andra ord på det viset att det finns mycket att välja mellan.

En ögonbrynspenna är hårdare i sin konsistens än vad en kajalpenna är. Detta är för att resultatet ska bli mindre skarpt och för att det ska bli ett mer hållbart resultat.

Beroende av vad som är inne för stunden så ska man ha mer eller mindre definierade bryn. Vill man bara fräscha upp sina egna på ett sätt så att det ser naturligt snarare än trendigt ut så kommer man långt med en vanlig ögonbrynspenna.

Just Anastasia är ju dock världskänd för deras underbara ögonbrynsprodukter, så här ska vi ta oss en ordentlig titt på vad de erbjuder.

1. Anastasia Brow Wiz Ögonbrynspenna

Anastasia Brow Wiz Ögonbrynspenna

Med Anastasia Brow Wiz är det enkelt att få snygga bryn utan att man ens behöver anstränga sig. Pennan glider smidigt på huden, så det är lätt att gå från relativt tunna ögonbryn till maxat snygga trend-ögonbryn.

Vad vi gillar så mycket med just denna penna är att resultatet verkligen ser helt naturligt ut. Om man vill ge det lite mer “edge” så kan man dock göra det också, så det är upp till var och en hur man väljer att använda denna ögonbrynspenna.

Den är skruvbar och behöver därför inte vässas, den är mycket hållbar och den finns i massor av olika färger och nyanser. Dessutom är det på det viset att denna ögonbrynspenna vunnit flertalet priser och utmärkelser. Inte så konstigt när man kollar på resultatet.

2. Ride Or Die Brow Duo

Ride Or Die Brow Duo

I detta kit från Anastasia får du med både en full-size Brow Wiz + en full-size Clear Brow Gel. Detta är det perfekta kitet för dina ögonbryn då du enkelt kan säkra att de ser ut exakt så som du vill ha dem.

Båda produkterna är lätta att använda och dessutom är det väldigt hållbara ögonbryn man får när man satsar på just detta kit.

3. Anastasia Brow Definer

Anastasia Brow Definer

Detta är en uppskruvbar ögonbrynspenna som är självvässande. Detta är mycket smidigt då man slipper vässa på egen hand.

Det är också på det viset att den har en spets som är triangelformad och konsistensen är mjuk och krämig (för att vara en ögonbrynspenna). Den fyller enkelt i glesa partier och definierar samtidigt formen på ögonbrynen.

I ena änden finns en borste som är användbar både för att borsta igenom brynen och för att mjuka upp kanterna om man målar för skarpt.

4. Perfect Brow Pencil

Perfect Brow Pencil

Här har vi ännu en kanonbra produkt från Anastasia. Många föredrar denna framför andra av deras ögonbrynspennor. Vem vet, detta är kanske den penna som kommer att bli din favorit?

Den hjälper dig att måla perfekta ögonbryn och den är väldigt enkel att använda. Detta är ju det vanliga när det kommer till produkter från Anastasia, så vi är inte direkt överraskade över att den håller så hög kvalitet.

Du kan välja mellan ett flertal olika färger och den har en borste i ena änden för att göra det enklare för dig att använda den.

5. Pro Pencil

Pro Pencil

Detta är en riktig godbit som fungerar som en bas/primer/colour corrector på en och samma gång. Den funkar inte bara till dina ögonbryn, utan du kan även använda den som primer till läpparna, använda den i vattenlinjen eller för att dölja skavanker. En multifunktionell och smart produkt, med andra ord.

Denna penna passar perfekt för dig som tycker att det är värt att lägga lite extra tid på dina bryn, men den passar även dig som föredrar snabba ryck då den kan användas till så många olika saker.

Sammanfattning

Anastasia är kultmärket framför alla andra när det kommer till ögonbrynsprodukter och har du inte testat deras produkter ännu är det dags att göra det nu. Vilken ögonbrynspenna du än väljer från Anastasia så kommer du att bli nöjd, så mycket kan vi lova.

Läs mer: Bästa ögonbrynspennan

Deras produkter kostar lite mer, men de är alla väl värda sina prislappar. De är både dryga och ger fantastiska resultat.