Hudvård

Nivea Ansiktskräm 2024 » Bäst i test

Inlägget innehåller reklam genom annonslänkar för Lyko.se, Nordicfeel.se & Åhlens.se.

Det finns vissa märken som de flesta har testat någon gång och Nivea är definitivt ett av dessa märken. Precis som exempelvis Eucerin, ACO med flera så är detta ett märke som man kan hitta på apotek och det är alltid en garanti vad gäller kvalitet. 

Även om du inte är så mycket för hudvård i allmänhet så är det oftast så att man iallafall använder en dagkräm. Nivea har väldigt många ansiktskrämer och vi har tagit fram en topplista med fem olika produkter som vi tycker är väl värda att testas. 

En sak som är väldigt positivt med Nivea är att deras produkter är väldigt prisvärda och det tackar man ju inte nej till! Utöver att man kan hitta deras produkter på apotek finns de även lite överallt så som i mataffärer med mera. Perfekt för dig som inte gillar att springa runt i många olika butiker. 

Det finns utan tvekan en Nivea ansiktskräm för alla. De har så många olika varianter att det är lätt att hitta en favorit – det är bara att testa sig fram tills man hittar rätt! 

1. Nivea Aqua Sensation Refreshing Moisturizer

Nivea Aqua Sensation Refreshing Moisturizer

Detta är den perfekta ansiktskrämen för normal/blandhy och det märks framförallt på konsistensen som är lätt och behaglig utan att kännas för “rik” och fet. Den återfuktar på djupet och innehåller bland annat Hydra IQ och gurkextrakt.

Nyproduktionen av fuktkanaler i hudcellerna blir stimulerad samtidigt som man får en omedelbar och långvarig återfuktande verkan. Dessutom förbättrar denna ansiktskräm hudens uppbyggnad och ger både spänst och lyster. 

Då det är en ansiktskräm som ska användas under dagtid är det naturligtvis så att den innehåller både UVA- och UVB-filter.

2. Nivea Daily Essentials Combination Skin

Nivea Daily Essentials Combination Skin

Med denna ansiktskräm får du en matt finish, så det passar dig med en fetare hudtyp. Den är bra mot förstorade porer och blank hy då den innehåller havsalger och Hydra IQ som effektivt reglerar fetthalten i huden. 

Den täpper inte till porerna och den innehåller UVA- och UVB-filter, vilket gör att huden blir skyddad mot solens skadliga strålar. Den är också väldigt bra på att ge ordentligt med fukt, så du får det du behöver utan att det blir en fet känsla.

3. Nivea Men Originals – Ansiktskräm för män

Nivea Men Originals - Ansiktskräm för män

Denna ansiktskräm är speciellt framtagen för mäns hud och dess välgörande formula gör huden mjuk och smidig. Konsistensen är lätt och den absorberas mycket snabbt av huden. 

Den är berikad med bland annat aloe vera och E-vitamin. Den har naturligtvis även bra fuktighetsbevarande ingredienser som ser till så att huden är i bra balans. Med denna kräm får huden allt den behöver både vad gäller fukt och att lugna huden. 

4. Nivea Cellular Anti-Age Nattkräm

Nivea Cellular Anti-Age Nattkräm

Är du ute efter en ansiktskräm som accelererar hudens förnyelseprocess under natten? Då är detta ett bra val för dig! Denna kräm aktiverar nämligen hudcellernas egen produktion av kollagen och hyaluron medan du sover – hur bra är inte det? 

Bland ingredienserna hittar vi bland annat magnoliaextrakt, keratin och hyaluronsyra – en blandning som gör mycket bra för huden. Huden får med denna kräm lättare att binda vatten, motståndskraften mot externa stressfaktorer ökar och även cellerna får ny energi. 

5. Nivea Q10 Extra Nourishing Day Cream

Nivea Q10 Extra Nourishing Day Cream

Med denna ansiktskräm får du en kräm som motverkar rynkor samtidigt som den är vårdande och återfuktande för din hud. Även om du har torr/väldigt torr hy så kommer denna kräm att göra underverk, så satsa gärna på denna ansiktskräm om du har torrare hy.

Den innehåller bland annat arganolja för återfuktning och med dess 100 % skin identical Q10 får huden massor av ny energi. 

Detta är en effektiv kräm som motverkar rynkor inom fyra veckor och som återskapar en fastare hud redan inom två veckor. 

Sammanfattning

Som du kan se ovan så finns det en Nivea ansiktskräm för alla. Oavsett hudtyp och hudtillstånd så finns det något för dig, så det är bara att sätta igång och leta upp din favorit! 

Blir det en ansiktskräm i lättare konsistens? En lite mer rik konsistens? Blir det en ansiktskräm som fokuserar på att ta bort rynkor, eller blir det en som kanske främst återfuktar? 

Då deras produkter inte kostar särskilt mycket så kan man testa utan att det blir för stora hål i plånboken – perfekt!