Hudvård

Bästa Fransnäringen 2024 » Bäst i test

Inlägget innehåller reklam genom annonslänkar för Lyko.se, Nordicfeel.se & Åhlens.se.

Idag finns det en mängd härliga lösningar när man är ute efter någorlunda snabba och synliga resultat inom skönhet, hudvård och hårvård. Fransnäring, där man ser resultat efter cirka 4-6 veckor, är ett bra exempel på detta och sedan har vi även sådana saker som exempelvis sheet mask, hårmasker med mera. Vissa saker går snabbare än andra, men att man kan räkna med att se resultat inom en månad måste man ju ändå säga är snabbt.

I denna artikel ska vi fokusera på just fransnäring och det är en mycket spännande produkt. Om du inte har blivit välsignad med vackra ögonfransar naturligt är det bra att kunna använda fransnäring som lite fusk.

Man slipper att använda lösögonfransar eller fransförlängning om man väljer att använda fransnäring och bara det är ju värt mycket för många. Du kan testa dig fram mellan olika typer av “fransfix”, såklart. Det är bra att prova sig fram – blir det lösögonfransar, fransförlängning eller fransnäring du faller för? Det vet bara du.

1. Xlash Fransnäring

Xlash Fransnäring

Xlash är en ögonfransnäring som många säkert redan har lite koll på. Denna produkt har hängt med ett tag och tillhör definitivt toppskiktet av produkter inom fransar. Detta är en fransnäring man kan lita på, men som med alla andra produkter inom just fransnäring måste du komma ihåg att ge det lite tid.

Många ser resultatet av Xlash Fransnäring inom 3-4 veckor, men räknar du med att du kommer att se skillnad efter cirka 4-8 veckor är du på den säkra sidan så att du inte blir besviken.

Du ska använda Xlash Fransnäring en gång om dagen i 6-8 veckor och efter det kan du dra ner på det till 2-3 gånger i veckan. I början behövs det att man använder den dagligen för att det ska ge ett resultat. Därefter har man lagt själva grunden och kan därför dra ner på appliceringarna till några gånger i veckan.

Den innehåller bland annat korallextrakt, olja och antioxidanter. Du hittar även aminosyror och polysackarider i innehållet. Dessa ingredienser gör att fransarna blir både mörkare och av bättre kvalitet.

2. Xlash Pro Eyelash Serum

Xlash Pro Eyelash Serum

Detta ögonfransserum gör att dina fransar blir tätare, längre och mörkare på en och samma gång. Det är lite extra lyxigt att använda sig av just detta serum och till och med förpackningen känns lite extra fin.

I innehållet hittar vi en blandning av fina naturliga ingredienser som främjar franstillväxten samt gör fransarna mörkare. Den härliga mixen av mineraler och stärkande ingredienser gör att detta serum kommer att göra dig mer än nöjd.

Du kan se skillnad inom en månad då du kommer att se att fransarna är både längre, fylligare och mörkare – ett snabbt resultat som dessutom är hållbart. Efter att du fått fint resultat så kan du använda serumet dagligen i ytterligare en månad och därefter kan du göra som så att du drar ner på användningen till några gånger i veckan. På så vis håller sig fransarna starka och fina länge.

3. LashFood Natural Eyelash Enhancer

LashFood Natural Eyelash Enhancer

Detta är en ekologisk fransnäring från LashFood och det är faktiskt världens första eko-certifierade ögonfransserum – stora plusbetyg för det, såklart. Det passar extra bra för dig med lite känsliga ögon, så har du det ska du satsa på detta.

I detta serum används Phyto-Medic Complex vilket är ett alternativ som är både säkert och effektivt. Det innehåller organiska örtextrakt och det blir en kraftfull cocktail som främjar tillväxten av ögonfransar.

Med denna fransnäring får du fylliga, långa, starka och vackra fransar, så du behöver inte sakna något när du väljer att  använda just den här produkten.

4. Swiss Clinic Eyelash Growth Serum

Swiss Clinic Eyelash Growth Serum

Detta är ett fransserum som är bra på att både stimulera hårtillväxt, minska håravfall och att förbättra volymen på fransarna. Du kommer att får ett resultat med både tjockare, längre och starkare fransar, så det är med andra ord ett serum som ger en exakt de där drömmiga fransarna man alltid velat ha.

Med denna fransnäring är det också på det viset att du får ett starkare fransfäste samt förbättrad kvalitet på spröda fransar.

Denna fransnäring  innehåller Redensyl, Capixyl och Biosaccharides. Dessa tre ingredienser jobbar tillsammans för att öka hårtillväxten. Peptider- och rödklöverextrakt som finns i Capixyl både förebygger håravfall och ökar hårtillväxten. Biosaccharides ger en ökad överlevnad av hårfolliklarna i tillväxtfasen och Redensyl fixar en ögonfranstillväxt på över 200 %.

5. Maybelline Lash Sensational Serum

Maybelline Lash Sensational Serum

Här har vi en budgetvariant av fransnäring som är en bra och prisvärd produkt. Vi gillar särskilt förpackningen på denna då den är läckert rosa och det är svårt att tacka nej till i dessa sammanhang.

I denna fransnäring finns bland annat Vitamin B5 + aminosyror och dessa stärker fransarna och hindrar dem från att falla av.

Använda detta serum 1-2 gånger om dagen så kommer du att se effekt inom 4 veckor. det är väl värt väntan, kan vi lova!

6. Medik8 Full Lash & Brow Duo

Medik8 Full Lash & Brow Duo

Detta är en lyxig produkt som arbetar både med fransar och ögonbryn. Den stimulerar återväxten och redan efter några veckor så kan du se skillnaden. Hårstråna blir både tjockare och längre och samtidigt arbetar denna produkt med att återfukta och vårda hårstråna. En produkt som tar hand om det mesta, med andra ord.

Ögonbrynen och fransar kommer att bli tätare och självklart blir det även förbättring vad gäller längden. Det innehåller Eyelash-Enhancing Peptide Complex, extrakt från sojabönor/vete och pantenol.

För att uppnå resultat ska du använda dig av denna produkt 2 gånger dagligen, så det är bara att lägga till det i din vanliga rutin. Kom ihåg att både fransar och bryn är fria från makeup när du använder denna produkt.

7. Revitalash Revitalash Advanced

Revitalash Revitalash Advanced

Här kommer ännu en stjärnprodukt, men denna är dyrare än de andra. När den släpptes på marknaden tog den alla med storm med sin effektiva formula. Formulan innehåller Biopeptine Complex, vilket består av biotin, extrakt av grönt te, lipider och peptider. Det är dessa ingredienser som skyddar, förbättrar och återfuktar dina fransar på djupet.

Du kan räkna med en förbättrad längd, täthet, flexibilitet och glans på dina ögonfransar och detta är såklart fantastiskt att få i ett enda svep. Använd den en gång om dagen och var noga med att tvätta området innan applicering.

Den är allergivänlig och icke-irriterande, ej testad på djur samt testad av både hud- och ögonläkare.

8. BY TERRY Mascara Terrybly

BY TERRY Mascara Terrybly

Detta är något så fantastiskt som en serum mascara. Detta innebär att volym och längd boostas medan du har din mascara på dig och detta sker genom By Terrys Lumicoat Care-teknik. Detta är en formula som stimulerar och aktiverar fransarna och ger dem massor av näring.

Här har vi en mer långsiktig effekt än många andra liknande produkter. Serum mascaran tar hand om dina fransar från roten till toppen med ett vackert resultat där du får mer glans samtidigt som konsistensen blir härligt stretchig.

Längd, volym och tjocklek ges till varje frans och du kan räkna med att dina ögonfransar blir betydligt starkare. Utöver alla extra grejer den gör som serum mascara är det också en mycket bra “vanlig” mascara som är snygg och som ger ett klumpfritt resultat.

Hur har vi testat produkterna?

Vi som har testat produkterna i detta test har testat en fransnäring var. De av oss som testat någon av de produkter som är med i testat sedan tidigare har naturligtvis inte testat den på nytt, utan vi har alla testat fransnäring som varit en helt ny produkt för oss.

Vi har använt fransnäringen enligt instruktionerna och vi har använt dem i åtta veckor. De produkter som skulle användas mer sällan efter de inledande veckorna användes vi mer sällan till skillnad från de produkter som skulle användas dagligen under en längre period.

Frågor och svar

Hur fungerar fransnäringen?

Fransnäring stimulerar ögonfransarnas egen växtcykel, vilket resulterar i snabbare tillväxt. Du kommer att få längre och tätare fransar när du använder dig av en fransnäring och det bästa är att det oftast är naturliga ingredienser som ger detta härliga resultat.

Fransroten stimuleras av fransnäringen då det ger både protein och näring och det gör så att fransarna som växer blir av bättre kvalitet. Ett fransserum ser också till att skydda fransarna mot yttre påverkan och det gör att de blir mer motståndskraftiga och inte faller av.

När ser jag resultat?

Det är lite beroende av vilken fransnäring du väljer att använda dig av. Du kan dock räkna med att det oftast tar mellan 4-8 veckor att se resultat. Du kan inte räkna med resultat tidigare än en månad efter start, men sedan kan du börja se fler och fler fina fransar som blir både längre och fylligare.

Vem behöver använda fransnäring?

Alla som känner att de vill bättra på sina naturliga ögonfransar behöver fransnäring – det ger ju väldigt bra och snabba resultat så det är värt varenda krona!

Om du känner att mascara inte riktigt är tillräckligt för att lyfta dina fransar till oanade höjder, men inte vill ha lösögonfransar eller fransförlängning så är en fransnäring svaret på dina böner. Relativt snabba resultat med ett naturligt utseende är ju lätt drömmen, eller hur?

Var kan jag köpa fransnäring online?

Fransnäring kan du hitta hos alla de stora skönhetsbutikerna, så du kan köpa det i din favoritbutik när du ändå ska handla annat. Ett tips är att alltod kolla hur det ser ut i de stora butikerna vad gäller rabatter och erbjudanden varje gång du ska köpa något. Det är nämligen alltid så att det är rabatt och erbjudanden i dessa butiker och då är det ju bra att köpa det man ska ha till bästa pris.

Bland våra favoritbutiker som vi tipsar er om att handla hos hittar du bland annat Kicks, Lyko, Nordicfeel, Åhléns, Eleven med flera. Kom ihåg att alltid handla från en auktoriserad återförsäljare när de kommer till skönhets- hår- och hudvård på nätet, annars kan det hända att du får för gamla produkter eller piratkopior.

Kan fransnäring vara farligt?

Idag är det på det viset att den här typen av produkter genomgår många olika tester innan de kommer ut i handeln. Detta gör att det är tryggt för oss att använda den typen av fransnäring som vi hittar i pålitliga butiker (se ovan för bra pålitliga skönhetsbutiker).

Om det är så att du är extra känslig och vet med dig att du brukar reagera av den här typen av saker så ska du kanske tänka både en och två gånger innan du bestämmer dig för att testa en fransnäring. Välj en variant som är testad av hud- och ögonläkare och som är allergitestad för att vara på den säkra sidan.

Sammanfattning

Om du känner att du vill ha lite extra skjuts på dina ögonfransar är det klokt att investera i en bra fransnäring. Väljer du en av de produkter vi har med i detta test så kommer du utan tvekan att bli nöjd då de alla ger fina resultat.

Att man får vänta runt en månad på att få se resultat är ingen lång tid. Det är dock viktigt att veta att det tar några veckor så att man inte slutar efter en vecka för att man inte fått resultat. Kom ihåg att använda fransnäringen slaviskt under den första tiden för att uppnå det resultat du vill ha.

Vad är det då man får när man använder sig av fransnäring? Jo, dina fransar kommer att bli både längre och tätare och det häftigaste är att det inte bara ser ut som att fransarna har fått ett rejält lyft, det är ju faktiskt dina egna fransar, till skillnad från lösögonfransar eller fransförlängning. Inte dumt, eller hur?

Fransnäring gör så att cellförnyelsen och hårväxten stimuleras från roten och det är på detta vis fransarna blir både tätare och längre beroende av vilket behov just dina fransar har. Det är såklart toppen att kunna få både och. När det gäller mascaror är det ju ofta på det viset att de antingen är bra för att få tätare eller längre fransar. Ofta vill man ha både och, vilket en av nedan fransnäring fixar lätt som en plätt!